Julen är mysig


Julbilder

 

Bilderna är tagna med Nikon D90 :)


God Jul!


Önskelista 2009

- Nikon D90

- AF-S 18-200mm VR II

- MacBook

- iPhone 3G S

- iPod Nano

- Stephenie Meyer
• Om jag kunde drömma
• Ljudet av ditt hjärta
• När jag hör din röst
• Så länge vi båda andas

- Photos Låda

- Ny garderob

- Nomination





Etta på önskelistan är systemkameran och objektivet.

Sibbo

 

Snart är det Sibbo som gäller, kommer hem efter halv tolv, så ha så trevligt medans ni får kolla på bilderna ovan ;)


Sommarkänsla

 

Jag fick en konstig somrig känsla, mitt i den vintriga vintern. Jag tror jag saknar sommaren.


Ny design





 



Julklappstips sökes

 

Jag tänkte att jag skulle ägna mig ett inlägg och berätta att jag fortfarande lever. Orsaken varför det har varit rätt så, tomt på bloggen på sistone beror på att fröken Maria har varit sjuk. Hon har fått ordentliga biverkningar av vaccinet som hon tog i torsdags, som det senaste inlägget handlade om. Biverkningarna har bestått av en hård hosta, feber och snuva. Sjuk är hon fortfarande också, så långt efter i skolarbetet blir man nog av att vara sjuk.

 

Jag hoppas att jag så småningom blir frisk och får tilbaks mitt luktsinne, som är helt borta just nu. Jag känner inga dofter (eller lukter), jag kan endast smaka på saker, fast det är kanske lite ohälsosamt, så jag låter bli att smaka på saker helt enkelt. Maten smakar inte heller, knappt någon mat går ner i min magsäck när jag är sjuk. För övrigt så är jag väldigt trött och sliten också. Hoppeligen så blir jag fullt återställd med tiden.

 

 

Mammas julklapp kom hem igår med posten. Postmannen var väldigt snäll och hämtade in det paketet då det var för stort för att sätta i postlådan. Andra postiljoner brukar ta med sig paketet och skicka hem en lapp att man ska hämta paketet från posten. Dessutom hämtade han också in all annan post som han annars skulle ha begravt i vår vita postlåda. En liten glädjeskutt av paketet fick jag också, eftersom det stället jag hade beställt paketet ifrån hade gjort ett riktigt bra jobb. Bilder av denna julklapp kommer tidigast på julafton, eftersom det är då mamma får själva detta paket. Jag riskerar inte att hon ska se det innan så det förblir en hemlighet tills dess.

 

Det är så gott som den enda julklapp jag har hittils, vilket innebär att jag behöver julklappstips. Just nu söker jag på olika hemsidor om vad man kan ge till julklapp, hittils har jag inte hittat något speciellt. Jag vill ändå ha en sådan känsla av att "detta ska jag ha", att jag inte tar en massvis med olika saker och ger det, eftersom det går inte för sig, inte i år. Budjeten har jag inte riktigt kommit fram till ännu, just nu är jag utan pengar, men det löser väl sig så småningom. Huvudsaken är väl just nu att hitta julklappar åt alla de människor som ska få en julklapp av mig i år.


RSS 2.0