Värdelösa bilder

Jag gillar inte alls mina bilder som jag fotograferar, de är så nybörjarbilder och jag skulle gärna vela ha ett nytt objektiv. Skulle sitta fint. Problemet är att jag helt enkelt känner mig värdelös på att redigera bilderna, så jag vet liksom inte vad det ska bli av mig med dessa nybörjarkunskaper, eller vad man skall kalla det för. Saknar ett Macro-objektiv, så jag kunde få det där skärpedjupet jag söker efter. Men jag vet inte riktigt, objektiv är så dyra. Ett Nikon AF 105/2,8G IF ED VR AF-S skulle sitta väldigt fint, men jag vet liksom inte. Försöker skrapa ihop pengar till en Mac, men på samma gång jag gör det så skulle jag behöva ett nytt objektiv, livet snurrar bara runt pengar. Få se hur det blir med allting.

Ny vårdesign

För att fira att våren äntligen kommit, tänkte jag fira med en liten vårigare design. Tyckte den gamla inte riktigt passade längre, den här ser mer passande ut, men den är lite stökig kanske med alla färger, jag är kritisk. Men det får man väl vara ibland.

Min moped ser ut såhär


I Can Transform Ya

Förstår mig inte riktigt på någonting just nu. Youtube är bara helt skit nuförtiden. Man kan inte fixa in filmer i exempelvis sin blogg.. Eller kan man? Isåfall hur? Har liksom inte fattat det än, plus att jag inte orkar blogga heller. Det är som tråkigt, eller hur man ska säga. Har ingenting kul att skriva om, bara en massa skit som ingen intresserar sig av och som man inte heller kan publicera på bloggen. Snarvel, i alla fall skulle jag vela sätta upp en låt på min blogg, men fuck you YT för det! (:

RSS 2.0