Avatar

Har nyss kollat nästan igenom Avatar. Det enda problemet var att filmen tog slut helt plötsligt utan eftertexter, så det fanns en hel del kvar att se. Vilket var synd, men jag klarar att vänta att se den helt slut en annan gång. Den var riktigt bra, men ibland så orkade man inte riktigt sitta kvar stilla på stolen när den är så himla lång. Men jag klarade ju mig fint tills den dog så. Blev dock galen på undertexten när den som hade fixat det, inte kunde skriva bra svenska. Störde mig väldigt mycket på det. Men som sagt, själva filmen var riktigt bra i sig, bara slutet som jag saknar just nu.

All I have left is photographs

Idag är jag mycket sjukare än jag har varit i skolan. Orkar inte precis göra något alls, men jag orkar iaf sitta här och ladda ner filmer. Eller, okej det tar cirka 8 timmar att ladda ner en film. Det suger men ibland måste man lida för något som man vill ha. Snart fyller jag år också. Ska önska mig en ny mobil, eftersom knapparna och bakskalet har lossnat på min gamla, dessutom ramlade den i snön här en dag, så nu funkar inte msn, men jag får leva med det, hehe. Ska i alla fall kolla på Avatar idag har jag bestämt mig.

Hårbilder genom åren

Mitt hår har ungefär varit alla färger och former. Det har varit, naturligt blont, blontbrunt, brunt, svart, rött, gult, blont, blondare och så som det är nu. Ska ännu fixa håret platinablont men det kommer ta en tid. Eftersom mitt hår inte mår på det viset så väldigt bra, men blondare ska det bli, det är en sak som är säker. Förstås har jag lust att färga det rött igen, eller riktigt pink. Men jag vet med mig själv att jag ändå vill ha det tillbaka till blont, så det är på det viset onödigt att färga det konstiga färger.

I skolan idag lekte vi en kul lek. Vet dock inte om det är en lek, men vi gjorde Pass the Cup. Man kan väl kalla det spel men whatever. Det spelade vi med glas, vilket inte är så bra. Men vi gjorde det försiktigt. Bäst att köra det med plastglas, men man tar vad man haver (:

Inspirationsbrist

Hej mina blogg läsare! Förlåt för min inaktivitet, men tyvärr så har jag ingen inspiration. Vet ju inte vad ni vill läsa om och ingen tipsar om något heller, så det går ju på det viset inte ihop. Men jag får väl skylla mig själv kan man säga. Egentligen vill jag kunna blogga som de som kan göra det. Men i alla fall så klarar jag mig så här.

Rensat datorn

Jag känner mig väldigt nöjd. Jag har rensat min dator på flera program jag inte använder och sedan på cirka 2 GB bilder. Visserligen så borde jag skaffa en hårddisk så jag kunde få mina filmer och bilder på den. Eller så skulle jag bara rensa mina filmer, saken kan diskuteras. Förresten så har jag lämnat in en sommarjobbs blankett av tre, duktigt :)

MK Ultra



Lägger in en låt innan jag ska till kyrkan. Egentligen vill jag inte dit, men jag är tvungen eftersom jag ska bli konfirmerad, suck. Njut av låten medans jag är borta! (:

Nya saker inhandlat

Idag frågade jag vad det skulle bli att kosta om jag skulle reparera min mobil. Priset var högt, eftersom tangentbordet var inbyggt i skärmen, så jag skulle vara tvungen att köpa ny skärm och grej som lossnat. Hundra euro var priset plus det att de fixar det. Jag tyckte att min mobil inte var värd den servicen så jag tänker köpa en ny mobil istället.

Sedan köpte jag det ovan. Fanns ingen svart mapp så jag var tvungen att ta en rosa, så olikt mig. Plus att jag hittade ett sjukt billigt transparent puder, äntligen. Nu kan jag fortsätta leva mitt liv igen, hihi :)

Ha en skön kväll.

Bilder från igår

Jag låter bilderna tala för sig själva.

MacBook Pro 17"

Jag tror jag ska samla pengar till en bärbar dator. Jag har alltid tyckt om Apple produkter så varför inte samla pengar till en MacBook Pro 17"? På samma gång jag samlar in pengar till datorn så kan jag ju berätta att jag också skall skaffa i framtiden en iPod Nano och en iPhone. Detta år kommer visserligen bli intressant.

På veckoslutet har jag som planer att:

Lämna in min mobil på reparation
Köpa ett svart häfte att ha musikpapper i
Skaffa sommarjobbsblanketterna
Gå till kyrkan och få stämpel i konfirmationshäftet


Jag försöker, men misslyckas

Jag har absolut ingenting vettigt att göra. Det är tråkigt att vara sjuk, mitt huvud värker, värker och värker. Antagligen så sprängs det väl snart eller något liknande. Dessutom kan jag inte göra något mycket när jag bara inte orkar. Imorgon är det en speciell dag som väntar. Vilket betyder att jag stiger upp klockan sex och sedangår jag och sova någongång vid tolv. Kommer bli super! :)


Ingen inspiration

Min inspiration har bara slutat sådär i ett klick. Vet inte precis hur man ska förklara det hela, men i alla fall har jag ingenting att skriva om, ifall man kan uttrycka sig på det sättet. Jag tycker det är jobbigt att blogga, i alla fall då man kommer in i en period då du har ingen aning om vad du ska skriva om.

Skoldagen slutade med att jag gick hem. Varför? Jo, jag mådde väldigt dåligt, kände mig yr och hade huvudvärk. Min snälla pappa hämtade mig från skolan. Väl hemma kollade jag på TV och så sovde jag i någon timme som ledde till att jag hade ännu värre huvudvärk och mina ögon bara sved. Mina ögon har något fel, jag lovar. Annars så var dagen helt okej, riktigt tokrolig som vanligt.
Har du tips vad jag kunde blogga om? Kommentera då i detta inlägg vad du skulle vilja se i framtiden.

Trött

 

Jag är så sjukt trött så jag har ingen aning om vad jag kunde ta mig till akt att göra. Borde kanske ha tagit hem svenskauppsatsen så jag kunde skriva den färdigt, eftersom jag inte kommer hinna bli färdig att lämna in den på fredag. Men den är kanske inte så viktig att få färdig då ändå. Får se vad allting utvecklar sig till, så sjukt svårt att göra något när allting blir som man inte vill ha det. Dessutom har jag ingen aning om vad jag kunde göra, men jag hittar väl på något så småningom


Hyperaktiv

 

 

Idag gott folk så har jag egentligen inte gjort så mycket. Har varit allmänt trött och hyperaktiv. Skolan gick riktigt bra, tror jag i alla fall. Engelskaprov imorgon, eller okej verbförhör. Kommer gå bra antar jag. Sedan har jag färgar mitt hår ännu blondare, på vissa ställen är det nästan vitt, menmen. Fint blev slutresultatet i alla fall!

 

Imorgon händer ingenting, eller jo. Håkan fyller år så jag funderar på att besöka honom och träffa sötnosen och syster. Förlåt, men jag kan inte sitta stilla längre, har någon energikick grej. Eller så är det bara för att jag har svårt att sitta stilla. Jag vill busa!


Bloggdesign på hälft

 

Som ni ser så har menyn ändrat. Det sista som är kvar i bloggdesigndelen är att fixa helheten, ny header och rubrikerna plus att fixa arkivsidan, senaste inläggsidan och allt det andra. En trevlig utmanande process inom bloggdesignen. Så sjukt svåra saker som man ändå kan lyckas med


En snöpromenad senare



Ibland när man lever i ungdomens värld så får man ibland en sådan lust att hitta på saker man gjorde då man var barn. Pulkaåkning blev det denna gång, att plumsa runt i en halvmeters hög snö öken var lite jobbigt, men helt klart värt det. Att utmana ödet med att se hur snön ramlar från de stora snöbeklädda sandhögarna var en ljuvlig syn. Det kändes som om man var helt enkelt lång bort hemifrån, trots att det var cirka trehundra meter hem.

Fint väder var det och systemkameran fick förstås känna upplevelsen att åka pulka
.

Bilder från MVV


Se upp! Det haglar bilder
. För dig som är bildkänslig, vänd bort din blick. Du som gillar bilder däremot så är det bara att skåda bilderna ovan. För er som inte vet så har ja spenderat mitt nyår i Vasa i någon liten stad vars namn var Variska. Där har jag sovit, duschat och ätit de senaste sex dagarna. Den andra januari återvände ja hem och min kära dygnsrytm är helt åt skogen. Vi får se hur det går med skolan och allting med tanke på allt sådant.

RSS 2.0