Tenala

Har varit på besök hos min syster idag, vilket var väldigt kul. Jag och Amanda lekte, gungade och åt. Ganska kul faktiskt. Annars så har jag inte gjort så mycket under helgen. Lite slött när det ungefär regnade hela lördagen, men idag har det varit en fin dag trots att det har varit kyligt. Imorgon är det sista skolveckan som gäller. Tack och lov för det! Skönt med lite sommarlov och barnvaktning åt Amanda (:

Minns ni ?

Minns ni inlägget jag skrev om min balklänning jag gjorde i skolan? Haha, den skulle ju vara klar till vändagen men vet ni vad? Jag gjorde den klar för inte mindre än någon vecka sedan och jag kommer aldrig använda den. Okej, för det första så passar jag inte i den men annars så är den riktigt fin. Heh, jag tycket det är kul att gå igenom gamla inlägg man skrev då för rätt så länge sedan (:

Naughty

Superb låt alltså ! Jag kommer lyssna sönder denna låt under sommaren, det är bara fakta :P

Konfirmation

Idag har det varit en speciell dag. Jag har fått äran att bli torr bakom ena örat (förstår dock inte ordspråket). Men kort sagt så har jag blivit konfirmerad. Ingenting vidare egentligen, man får pengar, en bibel, konfirmationsbevis och andra saker. Men det är skönt att ha det över nu.

Dessutom så ber jag om ursäkt att jag inte har bloggat sen i tisdags, vilket beror på att internet crashade pga. tre virusprogram på datorn. Tack till min bror som fixade problemet, och nu funkar datorn så gott som felfritt igen, äntligen!

Nästa månad, ja eller jo. Nästa månad åker jag oväntat nog till Sverige, woho! Länge sedan sist, minns inte när jag var sist, men det var i alla fall sjukt kallt i Sverige då, gode gud vad det var kallt och massor med snö och metron funkade inte, så det blev buss och sedan metro den sista biten. Men nu är det student som gäller, där någonstans, haha. Det är i alla fall min kusin(?) Pernilla som tar studenten och vi har planerat att åka den tionde juni och kommer hem den fjortonde. Den elfte åker vi ner och glor på henne när hon kommer ut med studentmössan och sedan dagen efter blir det partyparty! Haha, näe. Men kul ska det bli iaf, blir ju shopping sedan senare (har jag bestämt). Så då får jag inhandlat lite sommarkläder som jag har brist på, hoho (:

Mopedhjälm

Har funderat på att ta och skaffa mig en ny mopedhjälm. Bror behöver ju sin egen hjälm, så då är det väl bäst att jag skaffar åt mig en egen hjälm. Vilket är kanske lika bra det. Just nu har jag kollat runt lite på en specifik hjälm och kommit fram till att kanske denna hjälm är den snyggaste, som jag hittade just nu. Eller vad tycker ni?

Rosvik

Tänkte ta och visa lite av de bilder jag tog från skriftskolan jag varit på. Strålande sol alla dagar och vissa kvällar tyckte vädret att det skulle ta och åska lite. Annars var det riktigt okej, blir konfirmerad denna veckas söndag så alla som vill är hjärtligt välkomna dit.
En bildbomb nedan, skippa kolla bilder om du inte vill.

Utmattad

Jag är bokstavligt talat helt slut! Har varit ut och köra min moped nu för att "fira" att jag fått mopedkortet med första fösöket. Hade som tur tre fel på bilduppgiften så jag kom igenom! Men bättre det än för mycket fel, skulle ha harmat massvis om jag hade haft ett fel för mycket, så jag hade tur på sätt och vis. Men nu ska jag ta det lugnt och försöka läsa igenom det dära jävla modda-provet vi har imorgon, suck! Jag vill inte, för jag kan ingenting och satsdelar eller ordklasser, fuck it.

Eenie Meenie

Godkväll bloggen! Den kära sömnlösa natten resulterade till en huvudvärk på eftermiddagen, som bara absolut inte ville dumpa mig, vilket sög. Tänkte dela med mig en låt i inlägger också, gillar låten, vet inte riktigt varför men den är skön, om man får säga så, haha. Idag har det inte hänt något speciellt i alla fall, så vitt som jag vet. Men jag är ju lite annorlunda så :D

PS. Mitt face ser ju ut som nån apröv, med en massa hår i. HAHAHAHAH!

D&G 3 L'Impératrice

Aah, vilken ljuvligt doftmoln som sprider sig i mina näsborrar, mums! Väldigt fräsch och god doft direkt från båten. Mumma (: Jag känner mig väldigt lyxig nu va :D Har dock ingen aning om priset, dyrt var det iaf enligt pappa som köpte den. Måste kolla efter. Blir snart kyrkovisning i kyrkan, snyft. Hatar vädret, funderar ännu om det blir någon innebandy inatt eller inte, får se.
Ja, älskar också det simpla utseendet på flaskan! Passar perfekt till att stå framme i mitt rum (:

Dåligt väder

Man känner sig bannemig absolut inte pepp när det är bokstavligt talat skitväder ute. Det finns inte något att göra, bara sitta här och hungra ihjäl, fast jag får skylla mig själv att jag inte orkar få och laga frukost åt mig. Det är som det tråkigaste som finns typ, men jag ska hitta på och göra något riktigt gott så fort jag får orken. Ha en fin... fredag! Själv är jag tvungen att vara hemma hela dagen, när jag är sjuk. Förutom när jag måste in till stan och fixa en grej. Synd, synd.


Vårkänslor

Får börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering.. Men jag har inte haft orken och lusten så har låtit bli.

Nu har det kommit upp en lite vårigare design, hurra för våren! Tyckte det skulle sitta fint med en ny design. Vad har ni annars för er nuförtiden? Är ju rätt längesedan jag skrev några rader, men jag ska försöka ha orken kvar! Ni får ta och peppa mig och be mig om nya saker ni vill se här i bloggen framöver, skulle bli jäkligt glad då! Ha en bra fortsättning på kvällen (:

RSS 2.0