Coolaste grejen?

De personligaste och coolaste smyckena ever?
Jag tycker de är coola och fina och otroligt unika. Dyra, men värda sitt pris. Otroligt unika saker, man bara önskar att man hade.

Manboy


New Divide


Home Sweet Home

Idag har det varit en ytterst händelserik och lärorik dag.
Jag har varit i skolan, vilket kändes ovanligt. Det hände inte precis något intressant egentligen. Eller, jag minns inte, har hänt så mycket roligt idag, eller sen inte. Bara jag som har dålig humor. Visst, nu minns jag! Det bästa med skoldagen då folk blev inlåsta i matsalen, då dörren fick problemas, lol. Sjukt roligt. Efter skolan blev det pizza, uhlala. Sedan så vare skojohoj och sist men inte minst så är jag hemma (: Sjukt nice.

Märks det eller?

Jag har kanske haft lite tråkigt idag.
Eftersom jag har ett halft kilo bilder på mig själv, vilket kan vara ytterst bra att ha ibland, tycker jag iaf. Eller, det är väl olika från person till person. Jag behöver ha många lyckade i alla fall. Och har ni inte märkt det ännu så är det mjukisbyxor som gäller här hemma. Grå dag idag, i klädvärlden alltså.

Cuteness


Pics


Ibland då man inte har ett skvatt att göra så är det kul att söka bilder.
Det är otroligt underhållande och ger en inspiration till det ena och det andra. Mycket att fotografera och redigera bilder, men också rita. Jag ritade senast igår kväll, natt tror jag. Eller så var det kvällen innan. Minns inte riktigt, ritade mig själv och lite annat, blev riktigt nöjd med bilden trots att den inte är klar ännu. Senare kanske det blir att publicera den här på bloggen.

My Heart


Två av tre besök avklarade


Nu har jag redan inskaffat två av tre stämplar i mitt häfte.
Duktigt gjort eller något sånt kanske, i alla fall så ska jag ännu ikväll till kyrkan så får jag min sjätte stämpel. I alla fall så är det vändagen idag så jag önskar alla mina läsare en glad vändag! (: Själv har jag inte precis något jag ska göra, bara sitta still och stirra mig blind på datorskärmen.

Linkin Park

En av mina favoritartister som liten, var Linkin Park.
Jag kommer egentligen inte ihåg varför längre, men jag tror det berodde på att jag kanske hade en dålig period då och lyssnade på deras musik. Eller så vad deras musik helt enkelt bra, vilket den är också.

Gymnasium eller Yrkeshögskola?


Jag funderar fortfarande på vilka skolor jag ska söka till.
Det finns helt enkelt för mycket att välja mellan. Ska man välja att gå ett gymnasium och fortsätta läsa på massvis med teori, eller ska man möjligtvis välja en yrkeshögskola som man utbildar sig till ett yrke inom tre år. Eller ska jag helt enkelt flytta till Sverige som jag tänkt från första början? Eller, okej. Det första jag tänkte var att söka till musikgymnasiet i södra Finland, kom jag inte in var det Sverige som gäller, eftersom jag inte vill studera i det musikgymnasiet i Österbotten. Varför? Jo, jag vill inte fastna där. Fråga mig inte hur jag tänker, men så tänker jag atm.

Men, problemet är.
I skolan har vi börjar kolla på filmer om dethär, yrkeshögskolor. Vilket suger. Jag har fått mer möjligheter att välja mellan. Bilmekaniker, frisör och vad man nu kan tänka sig. Fotograf vore också kul, men jag funderar att efter att jag gått min skola till slut tar jag en ettårig kurs i fotografering. Funderar också om jag skulle söka till Mattliden och Lärkan också, men när jag inte vet! Frustrerande.

Projekt T-shirt


Mitt nya projekt.
Som rubriken säger så handlar det om att göra en T-shirt och att trycka dit texten. Jag undrar om det kommer bli fail eller inte fail. Visserligen hoppas jag på att T-shirten blir så som jag vill ha den, men det man ju då inte innan man har fått den på sig. Projektet fixas i skolan, vet dock inte ännu vilken färg T.shirten blir, endera vit eller svart. Snart börjar melodifestivalen också, skulle jag tro. Vet inte om det är idag det kommer, eller om det kom igår. Dock hoppas man ju på att det är idag.

Nanna Grundfeldt



Vem tycker inte att denna tjej är cool?
Hon må tycka om tjejer och vara 24 år gammal. Men jag tycker hon är cool på sina 176 cm över jorden. Jag tycker hon är cool, heh, men det är väl bara min åsikt så. I alla fall så vann hon Finska toppmodell som var för sjukt länge sedan. För er som inte märkt något ännu så har hon otroligt nog blont hår, måste ju meddela ifall någon missat det.

Min önskelista i bilder


Born for This



Idag har jag hunnit med mycket.
Köpt nya skor, köpt en ny munkjacka och en ny väska. Mycket på en dag, eller så inte. Tror det blir tre gudstjänster imorgon, bara jag har skjuts. Så då får jag mitt konfirmationshäfte snabbare färdigt. Låter som en väldigt bra plan.


6 dagar kvar.
Sedan händer det otroliga, jag masar mig till Sverige vilket betyder ingen bloggning, om inte jag råkar hitta en dator i huset jag kan använda. Men jag kommer ju sedan hem på tisdagen så man möjligtvis klarar sig. Vi ska alltså vara hos min farbror som möjligtvis inte är alls hemma då. I Sverige kommer jag shoppa i något varuhus jag aldrig minns namnet på, men det är rätt så nära där som vi kommer bo.

Vad tycker du?
Ja, vad tycker du om bloggens nya eller, nya och nya utseende. Bilderna har blivit ännu större än förr och headern är ändrad tillfälligt tills en ny kommer istället för den (:

Johannes


Visst var det en lyckad bild?
Tog bilden då vi och människor från södra Finland satt i en buss, man kan ju inte säga att mer än en lyckad bild blev det. Jag tycker bilden är hur cool som helst. Och hans bruna ögon lyser ut. Ser precis ut som om bilden skulle se rakt igenom en. På tal om att fotografera och allt, som vi inte alls pratade om. Har hittat felet på varför min kamera visar F - - plus, att jag lärt mig hur man fotar i manuellt läge, hurra! (:

Higher



Förlåt att jag bloggar så sällan.
Jag har helt enkelt ingen precis lust då jag inte har någon idé eller sånt. I och för sig börjar man sakna att blogga då man inte har bloggat på tusen år, eller i detta fall en vecka. Det är egentligen rätt så mycket om jag får säga min åsikt. Idag har jag inte gjort något mer än att varit i duschen och barnvaktat Amanda.

Dessutom.
Min klänning kom idag, och jag rent ut sagt älskar den. Nu gäller det bara att hitta ett par turkosa pumps så är allting perfekt.

Jag har blivit kär.
Kär i en låt, konstigt nog. Jag kommer lyssna sönder Erik Grönwalls låt Higher. Bara så alla vet så har jag inte föjlt med svenska Idol. Hur hittade jag låten då? Jo, facebook. Konstigt nog.

Önskelistan till födelsedagen.
Jag önskar mig en ny mobil, en vit Nokia N97 tror jag det var, haha. Sämst minne (; Resten så är mellan mig och Isabelle


Nelly.com

Har beställt lite klänningar från Nelly.com. Blev också en väska som jag beställde och en klänning från Halens, inte för att jag annars beställer kläder därifrån. Få se vad jag kommer behålla och inte behålla (:

RSS 2.0