Jag är klar!

Mitt religionsarbete är äntligen färdigt! Har suttit och putstat på det sedan sex idag. Glömde bort att jag skulle göra det efter skolan och när jag kom hem väntade det två stora paket från ellos att bli öppnade, där hittade jag bland annat en svart lampkrona, en svart nattdukslampa, och en svartsilver lampa till byrån. Känner mig överlycklig just nu. Mitt rum är bara så perfekt! Det är bara alla affischer som ska bort och så ska det inskaffas tavelramar och ny garderob från IKEA så kan jag lägga upp mina egna bilder på väggen, suberb.

En konstig onsdag

Jag förstår mig inte riktigt hur ögon är en så tilltalande grej på människokroppen. Det är en intressant 'grej' man kan studera världen, andra människor och katastrofer med. Ögonen är olika färger, men det alla ögon har gemensamt är de har en svart prick i mitten som man ser med. Vilket är en otrolig grej. Tänk om man inte skulle kunna se, då skulle jag inte kunna fotografera eller studera hur mina kompisar ser ut och hur kläderna jag har på mig ser ut. Nuförtiden kan man iofs operera in en grej i hjärnan som gör att man kan se, men i svartvitt.
Idag har varit en onödig dag, onsdagar är de värsta dagarna på hela veckan och torsdagar också för den delen. Det har snöat ute och bussen missade min busshållplats (jag alltid stiger av på) idag, det är skumt. Jag menar, suck. Religionsslutarbeter ska lämnas in i övermorgon och vad har jag kvar? *räkna* 4 frågor. Eller, jag vet inte om det ska in iövermorgon, men jag tror det. Bäst att bara skriva allting färdigt och sedan printa ut det i skolan på fredagen och limma och allt vad man nu ska göra. Men nu ska jag så småningom gå till sängs och sova sött i några timmar, innan jag ska hoppa upp och vara i skolan igen.

Telephone

Lady Gaga's nya video kom upp på YouTube, för fem dagar sedan och har snart 18 miljoner tittare och den har varit uppe i under en vecka, helt otroligt! Videon är bara så Lady Gaga och jag tror de flesta inte riktigt gillar filmen för att de kanske inte förstår så mycket av den. Dessutom så är det nog en film man endera hatar eller älskar. Jag älskade den i alla fall, den är så annorlunda och så sjukt bra! Jag blir helt förbryllad och känner mig urcool när jag kollar på den.
Jag tycker Beyonce är lite småcool på sina 28 år som får sjunga tillsammans med Lady Gaga, det har jag ännu inte fått göra och knappast får jag göra det heller. Tycker också det på något litet sätt vore lite coolt att vara kompis med Lady Gaga. Hon har på något sätt en sådan speciell, unik stil som ingen annan har. Alla har sin unika stil, men vissas står ut lite mer än andras. Trots allt så är videon den bästa musikvideon jag sett på snart mina femton år som de gjort tillsammans med den svenske producenten (om det heter så vet jag inte, hoppas jag inte har helt fel) Jonas Åkerlund.
Sist men inte minst så tänker jag faktiskt lägga upp denna coola video jag gillar (shit vad jag missbrukar ordet cool, haha), har kollat på den på repeat en god tid nu. I videon så är i alla fall Lady Gaga i ett fängelse, "Prison for bitches" där Beyonce kommer senare att rädda henne. Sedan så sticker tjejerna och giftar ner människor (heter det så?).

Det är bara tio dagar kvar..

Om exakt tio dagar fyller lilla jag femton år. Jag börjar känna mig gammal redan, eller så är jag bara i mina bästa år just nu. Precis hur man vill tolka det hela. Hälften till trettio. Som sagt hade jag prov idag. Gick helt åt skogen som vanligt, kan ju ingenting om historia. Massa konstigt som hände då ju, eller tja. Kanske inte egentligen, men det är ju hundra gånger roligare att prata om nykyaika (nutid kanske det är på svenska). Händer ju mycket coolare saker här än att man begår självmord pga. börskrasch. Liksom hallåå? Jag behöver ju inte veta sånt precis, eller behöver jag det?

Sunday..

Idag har det egentligen inte hänt något intressant. Mitt skribahäfte är fullt så jag slipper gå i kyrkan på hela året (förutom då jag blir konfirmerad, men det räknas inte), äntligen säger jag bara. Sjukt jobbigt att vakna hur tidigt som helst för att bara gå till kyrkan. Men nu är det över. Jag gillar egentligen inte denna söndagen. Meningen är att jag ska läsa på prov men det funkar inte. Men det gör ingenting, läser inatt istället. Går mycket bättre då jag kan koncentrera mig då, eller så inte. Måste i alla fall få bra vitsord och börja vara aktiv på hennes lektioner, eftersom vi får slutvitsordet i historia iår. Uschblä säger jag bara. Önskar att jag inte alls skulle gå i skolan, men så är inte fallet just nu.

Nästa vecka är hela veckan fullproppad med onödiga skolsaker. Historiaprov på måndag, som sagt, sedan har jag finskaprov, någon dag. Vet inte ens vad vi har för sidor och blablabla. Antagligen får vi väl ett nytt Fysikförhör också när han alltid ska ha hundrafemtioförhör på samma gång och sedan nästa vecka också mera prov. Woho, vad jag älskar detta liv! Fredag till söndag kommer i alla fall bli en lyckad helg kanske det heter.

Nu när jag har fått avreagera mig på ett blogginlägg som jag väntat på hela dagen, kanske jag lyckas sätta mig på en mysig plats och läsa, trots att jag vill bara ha partypartyparty, hela natten lång. Varför finns ens skolan här för att förstöra min kära ungdom?

Melodifestivalen

Nu är det dags, den dagen många människor (främst svenskar) kollar på Melodifestivalen 2010.
Detta har vi väntat på i över en månad, kanske två till och med. Jag älskar detta, så underhållande så man tror att man tappar hakan, det enda som är det dåliga är när det är dåliga bidrag. Men nu ska jag skynda mig kolla på Melodifestivalen, puss 

Igår

Hade en rätt så rolig fredag igår.
Vaknade någongång vid halv elva och satte och stirrade på datorn tills mamma kom hem, det var rätt kul. Förutom att mitt photoshop dog, hihih. Man undrar ju varför. Senare kom brorsan hem och ger mig ett fotouppdrag, ska nämligen fotografera hans HD, sjukt snygg leksak. Hoppas någon cool människa köper den också. Senare på kvällen masade jag iväg in till stan och fotograferade lite och åt glass, konstigt nog var det min andra Ben & Jerry's denna vecka, nomnom. Tror det blir fotograferingtur ut till träsket imorgon. Om jag bara skulle orka när den hära flunssan pinar mig ännu. Sigh.

Ben & Jerry's

Ben & Jerry's är helt klart den prisvärdaste glass jag ätit i mitt liv.
Jag har inte smakat på så många olika smaker ännu, men det hinner jag ju med. Har hela livet framför mig ännu. En halv liter kostar omkring 6 €. För det priset får man fem energidrickor som exempel. Onödigt exempel, men i alla fall. Gott är det i alla fall, mumsmums. Alla ögon blir avundsjuka, skämt åsido.

Ingenting funkar

Allting har precis sagt upp sig, ingenting fungerar som det ska.
Vad konstigt säger jag, vi talar om Vista. Visa stilen på allt är snyggt men själva programmet suger. Borde kanske vara skäl till att köpa Windows 7 så man har en dator som fungerar korrekt och inte som den här. Haha, men det får duga för mig tills jag skaffar en ny mobil (kanske det går att blogga via den) och en ny dator. Datorn är dyr men om jag får sommarjobb så kanske jag har råd till att köpa den.

Coolaste musikvideon ever


Jag tror jag stannar kvar

Jag tror jag har bestämt mig nu.
Blogg.se är här jag tänker stanna, om andra klarar det så måste jag ju själv också göra det. Jag gillar wordpress, men allting bara kostar vad man än vill göra. Eller okej, nu överdrev jag kanske men så känns det för mig. Känner mig en aning friare här osv. Jag ska försöka slänga in ett blogginlägg varje dag, men det är ju inte alltid som livet är lätt. Men jag kan ju alltid försöka.

Pendling

Kommer fortsättningsvis blogga här eller på http://inkku.wordpress.com, måste fundera på var jag vill stanna.

Kaminen i Midsommarkransen

Det finns ingenting som heter inspiration i mitt huvud atm.
Återkom om femtio år, eller den 25 mars om jag råkar skriva nåt då. Eftersom jag fyller då, hohoo.

Toughness


Hurful


Barnvakt

Jag har varit barnvakt idag.
Åt ingen mindre än Amanda! Syster stack på agility med hunden så jag blev barnvakt. Det enda vi gjorde var att, leka, äta, leka, dansa och leka ännumer! Jag förstår inte hur små barn kan ha en sån himla energi. Visserligen så är små barn söta som socker.

RSS 2.0