Sverige

Nu sitter jag inne i vårt logiment i Uppsala och tar äntligen tid och skriver ett blogginlägg. Eller okej, sanningen är att vi kom på att det finns internet. Vilket är bra, eller något i den stilen. Men man orkar ju intre precis sitta vid datorn helatiden. Just nu så pågår det en liten "konsert", som typ Idols eller nåt. Men de filmar den så man orkar inte precis sitta där och kolla på det när vissa är otrevliga och pratar en massa undertiden de spelar och inte spelar. Men en trevlig dag har det varit idag i alla fall. Imorgon är det Streetdance som gäller, och det ser jag verkligen fram emot, haha :P Men jag får ju se hur det blir med mitt knä och sånt. Min flunssa är i alla fall mycket den var än vad den var nu, som tur :D Ha det bra sedan.

Änglafestövning

 

Jag är bara så trött som man bara kan bli. Imorgon smäller det med änglafesten vi alla väntat på. Jag måste packa och läsa på engelskaprov imorgon och hoppas på att det går bra, sedan så vet jag inte vad jag nu ska göra. Jag ska till Sverige och hitta på något, vad får man väl se sedan senare :P


Stödundervisning


 

Det blev stödundervisning idag i matematik i skolan för mig och min kompis. Nu förstår jag matematiken perfekt! Så nu behöver jag inte längre öva på provet eller liknande, för jag förstår vad allting har handlat om under matematiken. Dessutom pratade vi om mobbning också, vilket var lite kul iofs. Allt sånt trevligt träffar man på då ingen annan än vissa elever finns på plats, haha. Nä men i alla fall, för att jag är lat och orkar inte ladda upp bilder från ACTION så tycker jag ni ska klicka HÄR så får ni se alla bilder jag tog därifrån. Bilderna blev inte så som jag ville ha dem, men lever man med digitalkameravärlden och den är dålig så får man klara sig :)

Bara nästan

 

Det känns otroligt att jag bara nästan har en egen moped. Men egentligen så spelar det kanske inte så stor roll ännu om jag har en eller inte. Idag så har jag ändå inte gjort något speciellt, datorn, TV:n och datorn. Vilket är lite kul trots allt, synd så är det skola imorgon just när min hjärna blev inställd på snö och jullov och MVV. Men nej, sånt händer ju inte ännu, vilket är synd. I alla fall om två veckor så är det Sverige som gäller, vilket kommer bli en otroligt stor upplevelse! :)


Action Festival 09

© Filadelfia, Action

Efter allt ståhej med alla kompisar så är jag tillbaks till vardagen igen. Det känns sorligt att vara tvungen att vänta länge innan jag får träffa alla igen. 233 bilder togs under konferensen och man blev mycket närmare kompis med flere personer. Vilket kändes skönt. Men som sagt så är jag tillbaka igen, tillbaka i vardagen. Imorgon är det skola igen. Men igår var det en liten intressant del i mitt liv, eller i alla fall då jag kom hem. Jag gick och sova klockan fem och vaknade vid tolv på natten, under tiden till ett blev det en konversation på msn och dricka något smått. När jag väl gick och sova igen och vaknade nästa gång visade klockan kvart över elva, så lite död är man nu efter att ha sovit sjukt länge. Skönt var det i alla fall!


Flickan som lekte med elden

 

Igårkväll satte jag ner mig på en biografstol och satt stilla i ca. 2 timmar. Filmen som visades hette Flickan som lekte med elden. Boken är skriven av Stieg Larsson och den har gjorts till filmform. Filmen vad riktigt trevligt att titta på, den var inte på det sättet så hemsk som jag trodde att den skulle ha varit efter att ha kollat trailern. Det var trots allt värt att betala 8€ för att kolla på filmen. Jag rekommenderar den starkt till alla. Sedan så ska jag väl kolla igenom Fast and Furious 4 så småningom, vi får se..


Bio strax

 

Snart kommer jag åka iväg in till centrum för att kolla på Flickan som lekte med elden. Jag upptäckte, efter att ha kollat trailern att jag läser den första boken i serien.. Det var lite kul tyckte jag då jag märkte detta, trots allt så vet jag inte vilka skor som ska hoppa på fötterna, ifall de blir ett par klackoskor eller ett par vanliga sneakers. Trots allt så tror jag sneakers vinner så blir det en liten färgklick i min svartmörkblåa klädsel, haha.


Intressant

 

Jag tyckte denna bilden blev lite kul. Trots att jag fotograferat den själv och allt, det enda man ser är liksom mitt golv, sedan ser man lite av en pall och min byrå och något smått av min dörr. Sedan är det något figur bredvid byrån som heter Maria. Vilket är lite kul egentligen, meningen var att man skulle se huvudet och allt, men det funkar ju inte riktigt då man har en vanlig digitalkamera och gillar att ta bilder ensam. Trots allt så kan en fail bild bli en helt okej bild efter att man redigerat den lite.


Tack, men nejtack

 

Detta inlägg är riktat till dig som reklamerar på min blogg. Det finns ett skäl att läsa sina kommentarer innan de visas, folk som gillar att reklamera och folk som tycker det är riktigt roligt att trycka ner en via bloggkommentarer. Jag förstår er inte riktigt, ni vet mycket väl vem ni är och bara så att saken blir klar så kommer jag verkligen inte godkänna reklameringar på min blogg om att tjäna pengar på sin blogg. Liksom, seriöst. Har ni inget liv än att bara gå in på en blogg och kommentera en massa skit! Man blir verkligen less, i alla fall jag. Snälla skärp er, ni är bara för barnsliga, suck. Ingen bryr sig om sånt.


Ny header

 

Nu har en ny header kommit upp på bloggen. Jag hoppas att du kommenterar hur den ser ut, så att jag i fortsättningen vet i vilken stil jag ska fortsätta. Jag älskar verkligen feedback, på samma gång kan du ju också kommentera saker du saknar, eller vill ha. Jag tar gärna emot era förslag! Ha en fin fortsatt dag!


Varför ska det regna?

 

Det har regnat den mesta tiden av dagen idag. Det är verkligen sorligt, för man är riktigt trött då det regnar och man vill bara hem. Men det funkar ju inte riktigt att bara gå hem från skolan utan en orsak egentligen. Trots allt väderproblem så är jag ändå glad på något konstigt sätt, har inte riktigt kommit på orsaken ännu men det kommer väl inom sin tid som allting brukar göra.

 

Skoldagen, hur var den? Jodå, finskatimmen var lite kul. Vi hade någon vikarie vars namn var Carina. Vi lurade henne att vi alltid fick sluta tjugofem i ett med vår riktiga finska lärare, så vi fick sluta halv och hade alltså femton minuter finska. Trots allt så slutade egentligen lektionen tio före, men det är ju kanske inte riktigt vårt problem, men sånt kan man ta sedan någon annan gång. Annars så var allting som förut i skolan, vi mätte pH-värdet på olika saker i Kemin och andra konstiga saker i andra ämnen, haha. Väldigt trevligt!


Hemma efter en lång måndag

 

Nu är jag hemma, tyvärr. Eller tyvärr och tyvärr.. Det är visserligen trevligt att få komma hem och krypa ner i sängen, men mindre trevligt att sätta sig vid att läsa läxor. Det går ju men hellre spenderar man hela sin måndag med en Skojohoj. Annars så har det kanske inte hänt så mycket i skolan idag, allting går framåt som vanligt. Dessutom fick jag veta idag att vi kommer att åka med kvällsbåten då vi ska till Youth, vilket kommer bli lite spännande. Utan föräldrar, men jag tror det kommer gå bra.

 

Kort sagt så har dagen som gått varit väldigt lärorikt på något konstigt sätt. Visst älskar man måndagar, men tisdagar är nästroligast och fredagar är nog de bästa. Mest för att det oftast händer något intressant då, eller så är det bara en skön hemmakväll med sig själv och en god film, vilket gärna uppskattas ibland.


Du kommer aldrig att förstå

 

Ingen kommer aldrig förstå kärleken till den mapp jag nyss raderat i misstag. Jag är verkligen rent ut sagt hatisk mot mig själv. Jag bara fattar inte ens hur den kunde ha raderats sådär utan att jag ens visste om det. Jag hade ju mappen och allt, och allting är bara helt gah. Man blir nog riktigt galen på sig själv. Bilderna som fanns där, var de finaste bilderna jag någonsin förr tagit. Men ingen kommer fatta det, för jag kommer aldrig att kunna replace:a mina bilder, suck.


Grattis Fredrika!

 

Söndagen den 4 oktober 2009.

Idag fyller världens sötaste och bäste Fredrika! Hon fyller nämligen 14 år och är härmed en offentlig fjortis. Visst är det trevligt. Hon har exakt ett år kvar tills hon blir 15. Det ska bli spännande och se hur hon är nästa år. Haha, visst är det trevligt när folk fyller år ja, det kan jag hålla med om!


17 Again

 

Denna filmen blev det då som vi kollade på igår hos Johannes. Filmen var riktigt bra, vi konstaterade att Zac Efron är väldigt mycket lik Christer. Han som spelade Stan liknade Raimo. Det var lite roligt på sätt och vis. I Ekenäs hade vi riktigt kul faktiskt, mycket varmt men fint umgänge. Efter att vi kollat på filmen blev det att spela GH. Vilket man inte orkade göra så länge så vi kollade på film istället, Pirates of the Caribbean - Dead Man's Chest. Den blev dock kollad på i någon timme och sedan blev det sovdags någongång vid tretiden..


Twilight

 

Till er stora förvåning har jag faktiskt sett Twilight för första gången nu. Jag brukar inte precis gå på biografer och kolla på film, snarare så kollar jag på vissa filmer när jag själv har lust. Jag kollar på den sent, vilket man kanske märkt. Den kom ut redan förra året och inom ca. en månad kommer den nya filmen "New Moon" ut. Vilket jag mycket väl också vet. Men, vad tyckte jag då? Jo, den var riktigt bra. Jag har alltid tyckt om vampyrer, som redan endel redan vet. Filmen gav mig en bättre bild av hur de är. De som är i människogestalt. I början störde jag mig på karaktärernas utseende, lite. Men till slut tyckte jag till sist att det är ingen vits att tänka på det. Alla är vi ju skapade, ingen kan göra något åt deras utseende, inte ens de själv. Jag räknar inte med skönhetsoperationer, nej tack. Antagligen kollar jag på New Moon också, vilket jag troligen gör.

 

Annars så har det varit en rätt så lugn dag. Ingenting speciellt har på det viset hänt idag. Imorgon har jag skola, sedan åker jag iväg till frisören, sedan hem, efter det till Shell och Ekenäs sedan film hos Johannes och sist övernattning hos Emilia. Allting kommer bara bli så perfekt. Jag har det på kännedomen. Frågan är bara.. vilka kläder ska jag ha på mig.


RSS 2.0