Bakdag

Men magen matad och glass runt munnen sätter jag mig ner en stund för att skriva ihop några få rader. Inatt har jag knappt sovit något heller, tacka regnet vetja. Jag blev less på allting så jag steg upp sju för att jag inte orkade kämpa mot att inte kunna sova längre. Så jag reste mig som sagt upp från sängen och masade mig till soffan för att kolla på barnprogram ända tills de tog slut. Därefter har jag suttit på datorn och gjort, grejer jag kanske aldrig hade velat göra innan. Men ibland måste man kasta bort något och ta något annat istället, och när jag läser detta om ett år kommer jag fatta nada så jag skriver dator på hela firman, hehe.


Ny Bloggdesign!

Jag är seriöst allt för trött och sliten och kokhet för att fixa bristerna denna blogg har med designen så jag fixar det när jag orkar. Deal with alla problem och att bilderna ser skumma ut, men det fixar sig kanske.


Step Up 3D

Idag, eller snarare klockan sju på kvällen kommer jag sätta ner mig och kolla på denna filmen i några timmar. Det är kanske ett tidigt skede att skriva detta ännu, men jag har inte så mycket att meddela er om, eller jo visst det har jag. Men det skriver jag ett till inlägg om, eller något i den stilen. Men som sagt så skall jag se på Step Up 3D, vilket kommer bli spännande. 3D filmer kan vara riktigt bra om de är bra gjorda, men vi får se och hoppas att den är så bra som jag hoppats! Jag kommer att se filmen med två kompisar, en som bjudit mig och en som jag själv bjudit. Spännande...

Jag borde verkligen göra det

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men, jag är ensam hemma och jag gör inte så speciellt mycket. Inte just nu i alla fall. Jag borde ta mig i kragen att kolla på en film som heter Valentine's Day, som jag köpte igår. Visserligen borde jag börja på den där bloggdesignen det aldrig bara blir av att börja med, suck. Jag borde verkligen göra något som heter bloggdesign nu känner jag på mig. Dock är headern ett stort mysterium, men jag får försöka hitta på något i snart framtid.

Borgbacken here I come!

Snart ska ja hoppa på mopeden och köra till tågstation (om inte mamma vill köra mig förstås) och så ska jag hoppa på tåget och ge mig av till Borgbacken med Tessu. Jo, sist vi var dit tappade vi bort oss också, vilket inte är så mycket att skämmas över, men denna gång kommer vi inte tappa bort oss, hoppas jag. Jag har vägen i huvudet i alla fall, så mycket mitt huvud vet så. Men jo, hoppas vi har det trevligt eller någonting och vädret verkar vara väldigt fenomenalt, eller något i den stilen, hihi. Hoppas ni också har en trevlig dag eller någonting! (: Nu ska jag klämma in låtar på min iPod och sen ska jag rusa iväg, eller något i den stilen! Laga mig klar kanske...

Idag har jag...

...rensat hela datorn på 15GB skit som jag uppenbarligen hade sparat på den, vilket bestod mest av bilder. Tidigare laggade datorn sönder nästan varenda sekund, men hittils så har den inte laggat alls. Tack och lov eller något i den stilen. Så nu när jag tänkte ladda upp en bild slog det mig tanken att allting ligger på hårddisken, så tror ni verkligen att jag orkar sätta på och koppla i den i datorn? Nej, det orkar jag inte, jag är för lat och jag har väldigt, väldigt tråkigt. Vad kan man hitta på att göra ens?

Flowers

Här sitter jag och funderar så att hela mitt huvud knakar och brakar. Jag sitter och är avundsjuk över alla som är så himla duktiga fotografer och designare. Livet är så orättvist. Dessutom har fröken Maria bildbrist, vilket är väldigt duktigt. Vädret är bara äckligt kallt, eller på nätterna är det iskallt i alla fall. Jag har fått lust att göra en ny bloggdesign, men jag vet inte riktigt. Det blir ändå lika phail som vanligt.

Imorgon ska jag också till Borgbacken men jag hoppas det är fint väder då i alla fall och inte såhär ruskigt kallt som det är just nu. Usch. Välkommen höst, eller något. Fast hösten är då lite mysig i och för sig, men ja. Svårt att säga, just nu vill jag bara ha sommarlov tills jag dör. Palla med skola om några veckor, uschusch. Tack och lov så är det mitt sista år i dendär skolan och i den här staden. Gud vad skönt att få slippa allt som finns i denhära ruttna staden!

MapleStory

Min telepatiska kompis Isabelle tvingade mig att skriva ett inlägg om MapleStory, så here we go! Jag vet inte precis vad det finns att skriva om det spelet, men det handlar i alla fall om att du är en liten gubbe som springer runt och dödar monster, som är rätt så söta. Det finns inte så mycket mer om att förklara om den saken. Man fattar kanske bättre när man själv spelar spelet så, fast. Det är en annan historia. Någonting annat speciellt än planerat lite på vårt kök och fått sinnesjuka grejer intrycka i min hjärna. Over and out!

Comeback

Det har gått lite över tre veckor sedan det ramlade in ett inlägg på denna halft övergivna blogg. Under de tre veckorna har det hänt otroligt mycket och det känns helt enkelt overkligt. Jag tänker inte gå in så mycket mer på det, eftersom jag anser att det är någonting som inte alla behöver veta.

Igår lovade jag mig själv att skriva ett inlägg och verkligen tvinga mig skriva ett inlägg i fortsättningen, varje dag. Det kommer bli kämpigt, men jag ska försöka tills blodet sprutar ut ur mig och jag verkligen inte klarar av det längre. Jag har absolut inget tålamod, men jag är jättedålig på att ge upp för ingenting, så jag har allt en utmaning framför mig.

Idag har det egentligen inte hänt så mycket i mitt tråkiga liv. Jag vaknade av att bekanta röster undrade om jag ville hänga med till IKEA, men där tackade jag nej eftersom jag var tvungen att peta på min moped i några timmar. Nu är den rentvättad och jag fick svar till mina frågor, som jag undrade. Just nu sitter jag ensam hemma och funderar på saker och ting. Jag funderar på flytten, som sker om ungefär ett år och mitt lilla uppdrag jag haffat åt mig som kommer bli en intressant sak.

Dessutom drömde jag om att Elin Kero bad mig att lägga ut en bild hon ritat ut i skogen, inatt. Jag blev verkligen förvånad men satte sedan ut bilden på troll ut i skogen. Nej, jag förstår mig inte på mina drömmar. Dock är jag pigg nu, när jag fått sovit inatt. Jag borde så småningom börja svänga om mina tider när jag går i säng och sådär, men det är rätt så svårt när det dinglar in sms tre på natten. Ingenting jag klagar över! Jag tycker det är bara, kul eller något i den stilen.


RSS 2.0