Yarrr.

Well, nu ska jag snart dra i säng, filmen är slutkollad och jag älskade den, ofc. Jag ska bara ladda ner en ny film imorgon att kolla på, andra delen och sedan ska jag ladda ner Pirates of the Carribean OST. Så, visst har jag mycket är planerat. Alla människor som lever, väck mig klockan nio finsk tid. Om jag inte vaknat då ännu, måste stiga upp då. Hittar jag ingen ny film tills imorgon kollar jag väl igenom den jag kollade idag, trots att CurriLänä, inte gillar det. Men ptja, me like pirates, yarr. Captain Jack Sparrow, Jhonny Depp är ju rätt snygg. Men det ska vi kanske inte prata om så mycket. En cool roll har han i alla fall, om man ska säga så. Men godnatt alla fina människor! Sov gott, ha det så bra med vad ni nu kommer göra, om ni kommer sova, eller vara vaken. Vi får se vad som händer, goodbye. The black Pearl is mine...

Snart sticker jag



Jag ska strax åka iväg, snart till Karisnatten som kommer bli spenderad under en regnig himmel, tydligen kommer jag inte spendera min tid ute så mycket. Antar jag kommer sitta inne hela kvällen, om man inte går ut och kolla lite vad de skulle råka sälja. Men ptja, jag är helt färdig och min film är nerladdad. Funderar om jag ska kolla på den ikväll eller imorgon. Ska fråga mamma hur det blir, ptja. Ha en trevlig kväll alltså.

310709



Förlåt att jag sovit så sjukt länge. Vet inte varför det hände sig så här idag. Men visst, jag blev sugen på Pirates of the Carribbean låtar när jag vaknade så jag satte mig för att lyssna på dem. Vilket är riktigt kul om man får säga så. De är så trevliga så man tror att man dör. Tror jag måste ta och ladda ner alla dessa filmer och kolla på dem här inom närmaste dagarna. Vore mycket, intressant faktiskt. På söndagen blir det i alla fall filmkväll. The Lord of the Rings, kommer jag att kolla på. Blir andra gången jag kommer kolla igenom filmerna, men jag älskar dem så det spelar ingen roll precis.

Karisnatten imorgon



Okeej, imorgon är det Karisnatten. Vilket betyder att jag borde skaffa någon jag kan umgås med under Karisnatten, vilket jag inte skaffat ännu. Mycket sent ute, jag vet. I alla fall verkar det inte finnas några planer för Karisnatten imorgon, ser det ut som. Den som vill att vi ska umgås då får, kontakta mig på något vis. Hittar jag ingen att umgås med, så vet jag var jag kommer vara hela Karisnatten. Fast, planerna hinner ändra mycket ännu imorgon så vi får se...

300709



Det är tydligen torsdag idag. Vilket betyder att jag snart ska till Sverige och att mitt sommarlov är snart slut. Det är inte något trevligt, tyvärr. Men vad kan man egentligen göra åt saken? Jag får se emot alla andra lov istället och alla läger och konferenser som händer här närmast i augusti. Så, jag har konstigt nog mycket att göra i mitt liv nu plötsligt. Vilket kanske är bara en bra sak. Jag tyckert det är kul att jag kommer undan ett dop bara för att jag är borta. Dop av en litet barn snarare. Det är oftast rätt så tråkigt, eftersom småbarnen bara skriker och håller på när dom blir döpta. Men ptja, man får väl leva med sånt i denna värld för att klara sig.

Onsdag morgon



Okej, nu har jag valt att försöka gå vidare. Allting känns bara så svårt. Vartenda litet sårande ord gör ett stort hål i mitt hjärta. Jag har bestämt mig för att verkligen dra upp mig från denna grop nu, det räcker! Jag ska leva fullt ut varje dag. Det är något jag lärt mig nu. En människa på jorden dör var tredje sekund. Jag har verkligen lärt mig det nu. Han har planerat mitt liv så här, Han har planerat att jag ska gå igenom dessa tuffa saker, för att jag ska vli ännu starkare. Jag grät två och en halv timme igår över Alf. Det var visserligen inte länge. Ett stort hål i mitt hjärta bara. Men visst, nu är det dax att gå vidare. Jag mår riktigt bra om jag får säga det själv.

I alla fall så händer det väl något intressant inne i Karis, idag. Hoppas jag i alla fall. Det får jag åter se i alla fall. Är det något så, är det buss som gäller. Bussar är så trevliga med mig. Ibland i alla fall, haha. Jag är trött, jaa-a. Jag vaknade tidigt idag, klockan var kvart i åtta men ptja. Vem orkar stiga upp då? Ingen, men jag sov i alla fall vidare och steg upp klockan nio vanlig tid. Nåja, vi får se om det händer något idag eller inte.

Bara för att du var en mycket viktig person...



Det känns  bara så hemskt just nu. Jag bara mistar en massa personer i mitt liv, helatiden. Endera tar de livet av sig, eller så.. dör de bara. Allt känns bara hemskt. Jag kan knappt se klart när tårarna bara rinner. Allt känns bara för fel, varför skulle just han dö? Det finns en mening med det, det vet jag. Men gah, det känns bara så osannolikt. En tomhet som aldrig kommer försvinna. Och allting händer åt mig, känns det som. Precis som om det ska vara någon lärdom av detta för mig, och andra människor. Nåja, nu är det bara att lyssna på en och samma låt hela dagen, bara för att den är så vacker.. Vila i frid kompis.

Om jag bara hade en systemkamera...



Mina idéer börjar ta slut igen. Jag har ingenting jag kan skriva om, ingenting intressant. Okej, det beror väl lite på vad man kan tycka att är intressant, vill säga. Men just nu, tycker jag själv personligen att ingenting jag skriver är så himla läsvärt. Dock är detta bara vad jag själv tycker. Jag spelar Maple Story dagarna i ända, vilket är lite frustrerande ibland. Har man ett mål så har man, då måste man uppfylla målet innan veckan tar slut, vilket inte borde vara så svårt men ändå.

Nästa vecka ska jag alltså till Sverige. Vilket kommer bli riktigt intressant. Jag får åka den älskade tunnelbanan igen, jag förstår inte riktigt men den är underbar att åka. Verkligen. Det blir nya kläder, igen alltså. Mina kläder från H&M borde droppa in vilken dag som helst denna vecka så ja, men trots allt så behöver jag fortfarande nya kläder, vilket alla säkert har märkt. Nä, men en ny garderob skulle inte heller skada, den börjar bli lite överfull. Ikea skulle sitta fint så skulle man få en ny, på något vis.

Jag funderar på att köpa en systemkamera. Endera med egna pengar eller så inte. Jag behöver tips om en bra systemkamera. Liksom, jag förstår mig inte på systemkameror. Dock funderar jag på att köpa endera en sjukt dyr eller en billig variant. En systemkamera jag testade tidigare, blev jag helt och hållet förtjust i, den kostar otroligt mycket och jag vet inte om det är något jag borde satsa på. Kameran var i alla fall en Nikon D700 som kostar över 2000 euro, vilket är över 20 000 kronor, och det är själva kameran objektivet och sånt måste man köpa till som kostar ungefär lika mycket. Priset är enormt stort, om du ska tänka på att du ska ha fler objekriv, UV-skydd och en massvis med andra saker till. Den är otroligt bra, men otroligt dyr. Om jag skulle sommarjobba och så, skulle jag säkert få pengarna ihopskramlade till nästa år, vilket låter otroligt.

Olika hårfärger



Det är intressant att gå igenom sitt bildarkiv på datorn. Jag har haft så många olika hårfärger och frisyrer de senaste åren och nu har jag testat att ha rött, svart, brunt och blontbrunt. Jag har två gånger färgat det om till min blonda hårfärg, vilket är min naturliga. Och jag älskar fortfarande när jag har blont hår, ändå funerar jag på att färga det ännu blondare innan skolan börjar, men jag är dock lite osäker. Jag vet inte om jag ska göra det, så svårt att säga.

260709

Hej människor! Nu bloggar jag igen, trots allting så är jag riktigt trött. Och jag menar riktigt trött.  Jag har sovit länge, men nu är jag trots allt vaken igen som tur. På söndagen är det Stockholm som gäller, vilket innebär en mycket lång shoppingdag! Jag älskar verkligen att shoppa i Stockholm, det är bara så underbart. Dock måste jag bara planera på vad jag ska köpa osv. Men det har jag ännu en vecka att fundera på.

Sömniga Lördagen

Det är hemskt som man är trött. Jag vill bara sova och sova och sova. Men ändå inte, man vill ju inte slösa bort en lördag genom att sova. Idag ska jag ju baka kladdkaka, igen en gång. Denna gång för mammas systers familj och typ halva släkten. Tråkigt, säger jag bara. Nåja kanske jag kan typ, rymma från festen eller dylikt i något skede när man inte orkar med människorna.
Sol och fint är det ute. Man blir nästan sugen på att masa sig till Lappvik eller Hangö simstrand, skulle bara vara så himla skönt att få chansen att simma idag. Eller snarare ligga på stranden med kompisarna. Dock lär det inte ska bli någon strand idag, med tanke på att jag har fullt upp hela dagen, kvällen och natten.

Vilken modebloggare är du mest lik?



Hittade tester inne på en annan blogg, så jag gjorde testet. Mest på skoj. Inte för att det stämmer så mycket, tror jag. Man ska ju inte alltid lite till 100% på tester. I min egna synvinkel tror jag inte att jag liknar så mycket Elin Kling, så mycket som testet påstår. Men testet hittar du här . Ha så trevligt att underhålla dig med testet!

Pigg och vaken

Pigg och vaken. Det är allt vad jag är. Det var inte precis så trevligt att vakna så tidigt idag när väckarklockan ringde. Men som sagt så är det bara att pina upp sig från den sköna sängen man bara vill ligga i hela dagen så man slipper stiga uipp och göra något man inte vill göra. Men visst är det trevligt att stiga upp också. Det är det inte precis något fel på. Sol är ute i alla fall så det är rätt så trevligt. Och nu ska vi göra något trevligt. Som kan vara något, vet inte vad.

Godnatt

Nu ska jag ta och kolla om det kommer något i TV:n. Gör det inte det så ska jag gå och sova. Eller okej, det kommer Numb3rs nu som jag faktiskt ska kolla på. Sedan kommer det väl intressanta filmer också. Min mobil behöver laddas, den är helt och håller död. Jag borde skriva och förbereda mig för vad som ska skickas iväg till en viss person imorgon, som redan vet om att den ska få något men inte vad den får. Stackars person som blir kallad den, förlåt för det. I alla fall så borde jag göra det ännu ikväll och sedan är det sängen som gäller, och imorgon är det väl mest Maple Story som gäller. Vi får se hur det blir. Ha det gött.

Shopping


Jag blev klädsugen. Vilket gav resultatet att jag beställde kläder. Inte så mycket kläder, men priset blev rätt så högt i alla fall. Jag behöver kläder, trots att jag redan har mycket kläder, men ändå. Livet är så himla klädlöst i min värld. Får väl se vad jag hittar på som nästa. I alla fall så måste jag till Sverige, typ nu. Jag behöver strumpbyxor, leopardmönstrade strumpbyxor. I färger. Typ, rosa, lila och gröna. Någon som vill inskaffa mig såna som... present? 

Händelser

Inatt hände något väldigt intressant. Klockan var 03.47 på morgonen och min mobil ringde till. Jag kollade snabbt och insås att Rasmus ringde. Jag lade på, jag orkade verkligen inte prata just då. Jag funderade någon minut att jag har ju ingen Rasmus på min kontaktlista alls. Vem kan det vara? Kvart i sex vaknade jag av att en orm höll på att käka upp mig (i en dröm alltså). Jag fortsatte fundera som en tok på vem som skulle ha ringt, men somnade om igen. Innan jag vaknade funderade jag igen på vem det kunde vara och kom slutligen fram till att det var, Rasmus, Rasmus, Rasmus. Världens bästa Rasmus. Samtalet skrämmer upp mig lite, men samtidigt är det väldigt spännande. Intressanta saker händer verkligen mitt i natten det är en sak som är säker.
På lördag bjuder vi igen på middag. Fast denna gång är det inte åt folk från Sverige. Utan denna gång är det mammas syster, hennes man och deras dotter från Italien som besköker oss. Eller okej, det står i alla fall i planerna. Om de godkänner vår middagsbjudan är en annan sak. Jag vet inte riktigt om jag kommer klara  av att sitta still i några timmar igen. Men det får jag väl se sedan om det händer något här på en lördag.
Igår bakade jag bullar. Inte vilka bullar som helst utan världens största kanelbullar. Okej, kanske inte världens största, men de blev i alla fall sjukt stora. Det var faktiskt ganska kul, egentligen. Man åt deg och kanelbullar så att magen värkte. Men intressant blir det i alla fall.
Idag händer följande. Jag borde skriva ett brev, och ett och annat som har med fredagen att göra. Vilket jag faktiskt måste göra, eller måste och måste. Men det får jag sedan se, hur jag orkar och så. Ingen cykel har jag heller. Så, jag kommer väl mest sitta här hemma och bara sitta och sitta, hela dagen. Vilket också är rätt så trevligt faktiskt. I alla fall som en torsdag som denna. Ha en bra dag allesammans!

Det förflutna, kan vara intressant

Jag kommer ihåg när... jag var mindre. Varje dag var ett enda stort steg, men jag klarade inte av att ta det stora steget på en dag. Det var för stort. Jag vet inte riktigt, men jag har försökt fått mitt huvud att inse att min gamla liv var inte ett så bra liv. Om man får säga så, ibland måste man ju börja allt om pånytt, vilket är rätt intressant ibland faktiskt. Att sitta någon dag eller stund och fundera på det förflutna. Det är faktiskt intressant ibland, men inte alltid.
Idag ska jag duscha, innan jag sticker in till centrum. Och jaa-a, där ska jag väl hitta på ett och annat beroende på vad som står på deras planer att göra idag. Vad jag vet så har jag inte fått något sms än så länge, fast min mobil är på laddning nu också så. Men ändå. Klockan är i alla fall inte så farligt mycket, inte ännu i alla fall.

Musiktips


Jag tänkte att jag skulle, sätta in på ett klipp på en låt som jag kanske lyssnar på rätt så mycket denna sommar. Orsaken till att jag lyssnar på bandet kan man ju fundera sig till, jag tycker de är otroligt bra egentligen, och det passar till den stilen jag oftast lyssnar på - alltså Alternative. All annan sorts musik funkar riktigt bra. Men inte riktigt den musik som endel (läs: Isabelle) lyssnar på. Jag vet inte vad jag hör för fel med det, men jag antar att det är för att jag inte förstår något av vad de sjunger, vilket mitt huvud verkar vela göra. 

Planer för ikväll; jag funderar om jag skulle gå ut och gå. Skulle vara trevligt att träffa någon någonstans ännu ikväll här i närheten inom en kilometers håll. Men det kommer knappast inte lyckas, om inte någon vill köra med moped till typ någon viss bestämd plats ännu ikväll. Men nåja, jag får väl se vad jag kommer göra ännu ikväll.

Ha en fin kväll!

Bilder från lördagen och igår

Bilder jag tagit, endel av bilderna är från igår. Andra bilder är tagna från lördagen. På lördagen hade vi alltså mat och kaka hemma hos oss. Grillmat, vilket smakade helt okej. Önskade att jag skulle ha fårr göra något gott istället för att äta grillmat, faktiskt. Liksom, om jag skulle ha lagat mat så skulle den ha varit mycket god, vilket den alltid är men ja.
Imorgon har jag ett projekt att göra, jag ska fixa en design. En design till en annan blogg, minnsann. Men ja, jag gör det svårt för mig själv, fast jag kunde göra det mycket lättare. Jag vet inte ens varför jag gör det. Jag bara gör det, jag älskar att göra designer. Det är verkligen kul att skapa saker, det är det. Men jag har ju inte precis något annat att göra om dagarna, det är bara trevligt. Fast, mjo. Resultatet får man väl åter förvänta sig i framtiden.
Imorgon är det ju onsdag, det betyder att jag knappt är hemma då. Vilket jag helt hade glömt bort. Suck, jag vet inte. Jag skulle helst bara skippa morgondagens sista (?) Catch och bara sitta hemma och göra ingenting. Nåja, jag antar att jag ändå kommer sitta på bussen till Karis imorgon så. Det är allt vad jag gissar så, och antagligen har jag rätt.

Välkommen till min nya blogg!

Hej på er! Nu har jag skaffat en ny blogg, min gamla blogg jag hade hette http://inkku.blogg.se. Men nu har jag endera bytt hit för evigt eller så blir det så att jag fortsätter på min gamla blogg, eller börjar med en ny. Jag får fortfarande se hur resultatet blir. Vilket vi får se på i framtiden. Om jag håller mig till någon annan blogg meddelarar jag er läsare.

Det kan hända att ingen kommer aldrig få veta om denna blogg, den kanske förblir som min privata blogg. Att ingen vet om den, eller att ingen får läsa den. Det får man också se. Jag kan inte se in i framtiden och det kan inte du heller. Därför får vi se vad som händer.

Ha en bra dag!

RSS 2.0