Oktober

 

Efter femtusenår av inaktivitet så skriver jag ett inlägg igen. Och nu i efterhand ser jag att "Höstlovet" är på fel plats. Alltså, höstlovet ska vara i den rutan under den egentligen är. Alltså efter Action. Men det kanske ni redan förstod i min tidigare förklaring, men jag tänkte förtydliga den lite så att ni säkert har förstått rätt. I alla fall ser jag framför mig en väldigt full Oktober. Skulle jag sätta in andra saker ännu så skulle det vara ännu mer, men jag tror jag ska lämna det tillsvidare. Hur orkar jag? Jo, det är klart jag orkar, såna här saker är något att se fram emot. Umgås med människor och fördjupa sina vänskaper.

 

Annars så här för att jag skriver först nu så mår jag riktigt bra. Jag har tid att skriva, men varken orken eller idén att skriva. Det är ju lite tråkigt när ungefär varje inlägg är "0 kommentarer". Dock är det någon jag som människa måste leva med, men i alla fall så vet ni hur det ligger till nu på ett ungefär så. Ha det bra tillsvidare.

 


Några bilder från lägret...

 

Detta är mina bilder från lägret som ägde rum på Grantorp förra veckoslutet. Jag tänkte att jag var lite snäll nu och delade med mig några av bilderna, men man vet dock aldrig vad folk tänker.

 

Idag vaknade jag halv elva helt sjukt sent egentligen. Imorgon är det skola, marknad och Lifehouse som gäller. Kommer bli en bra dag imorgon, det kommer det verkligen bli. Men jag måste komma ihåg att prata med min pappa imorgon och kolla om jag får skjuts hem från skolan eller inte så jag hinner på marknaden sedan. Vilket jag nog antagligen gör, antar jag.

 

Som ni ser så är headern fixad till en annan bild och menyn är fixad. Ser den fortfarande konstig ut så är det bara att trycka på F5 så att det ser ut som normalt, så som det ska göra. Ha en bra dag!


Jag lever

 

Det är lite off med min blogg, som ni kanske redan har märkt. Har inte skrivit på några dagar nu, men jag tänkte mest meddela er att jag lever efter lägret som hade rum på Grantorp från 18 - 20 september, vilket var ett underbart läger, verkligen. Det är marknad imorgon och på fredagen, trots allt det så har jag ingen blekaste blå aning om vilken dag jag ska gå på. Funderar också på att ladda upp lite bilder från lägret så att ni skulle kunna få se hur jag och framför allt Röda laget gick till väga på tävlingarna. Men efter läkarbesöket i lågstadiet så sade läkaren att jag skulle gå hem och vila mig, eftersom jag är sjuk. Trots att jag varit i skolan hela veckan så måste jag nog vila mig om det är marknad här, imorgon och på fredag.

Torsdag?

 

Nu har jag kollat på MADE rätt så länge. Inspirerande program enligt mig. Jag gillar att kolla på det, mest för att se hur människor med dåligt självförtroende får sig att känna sig som en mycket bättre person. Sånt är verkligen kul att kolla på tycker jag. Men i alla fall så känns det som om det vore vara torsdag idag, vilket det trots allt inte är. Det är onsdag, hur svårt som helst att komma ihåg. Men det är väl bara något man måste komma ihåg, trots att det inte går så bra. Men visserligen så kommer jag ju att behöva komma ihåg det så det spelar ju inte en så stor roll.

Stress

 

Heeeeey! Förlåt att jag är så osocial med denna blogg. Hähä, jag bara orkar inte med tanke på att jag har så sjukt mycket att göra i skolan och utanför. Men snart är allt stökighet förbi. Fast då är det en massa annat som heter skriftskolan. Men visst, jag kommer klara detta år bra. Måste bara satsa mer på skolan och komma ihåg alla läxor och allt, suck. Men okej, idag har jag varit på UNCAN där har jag skrivit barnlägerprogrammet och faktiskt kollat en aning på TV. Vilket var lite kul. X-effect och lite av Americas Best Dance Crew. Helt sjukt roligt hade vi i alla fall som vi alltid har. Dock måste jag ta någon dag här, torsdagen antagligen och offra det till att packa min väska till lägret. Så mycket att göra på så liten tid, haha. Men jag klarar det bra som sagt.

Ytteligt intressanta bilder

 

Jag har ingenting att göra alls. Allting är bara så tråkigt, dessutom måste jag till skolan imorgon vilket inte alls är något vidare. Jag vill inte dit och sedan känner jag mig sjuk. Det är verkligen inte så trevligt, men blir jag sjuk så blir jag det, finns inte så mycket jag kan göra åt den saken egentligen. Men visst, får väl bara stå ut med att vara såhär, jag klarar väl mig bra antar jag. Men i alla fall, finns det någon som kan ge mig tips om något som man kan göra?

Petigt värre

 

Idag har jag faktiskt suttit och petat och knåpat på denna omöjliga design som aldrig blir som man vill ha den, haha. Endast framsidan har jag orkat fixa till. De andra sidorna är minst lika mycket komplicerade så, får sitta och fixa ihop dem någon annan dag.

Dessutom så har jag hittat roliga bilder på datorn som jag aldrig ens kommit ihåg att jag haft där. Alla är nästan skrattvärdiga, eftersom endel av bilderna är verkligen väldigt roliga enligt mig själv. Som ni kanske vet så har jag namnsdagskaffe för fyra personer, kanske fem om en timme. Jag borde gå i duschen, men jag mår alltför illa av maten jag åt så får se hur det blir. Dessutom borde jag börja packa, men jag får se hur det blir med den hela saken, haha. Nåja, en dusch nu va.

Söndag morgon

 

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har i alla fall jag gjort, dock vaknade jag tidigt tidigt. Känns lite konstigt med tanke på att klockan är så himla lite ännu. Det liksom, händer ingenting. Det känns som om tiden skulle ha stannat, trots att den inte alls har det. Idag är det namnsdagskalas hemma hos mig. Hade nämligen namnsdag på fredag, vilket är lite kul. Det firas med hembakad kladdkaka som nästan är slut och av cupcakes som man måste orka glasera innan klockan slår fem, haha.


Ny design September

 

Den nya designen är klar! Den finns nu på bloggen och det är fortfarande menyn som borde fixas så småningom, men det hinner man bra göra. Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott. Jag ska själv dra mig i sängen och antagligen läsa på den där boken jag ska läsa på två veckor med 570 sidor.


Klippa håret


Funderar på om jag skulle ta och klippa håret. Dock i någon av dessa ovanstående bilder. Jag funderar också om jag skulle ta och blondera det ännu mer. Men jag vet trots allt inte riktigt hur jag ska göra Känner mig väldigt sugen på att få mitt hår fixat. Eftersom mitt hår är inte precis så som jag vill ha det. Skulle vela ha det långt, men det känns dock lite risigt just nu. Så får se vad som kommer göras inom de närmaste månaderna.


Alive ur en annan synvinkel

 

Det var alla bilder jag hade att bjuda på från Alive, som ägde rum i Betel igår. Innan klockan sju så var vi ut och äta pizza, köpte små söta drickor som man blir sockerfull av och förstås spelade vi Bliz innan Alive började. Några sista gånger hann vi ta igenom dansen också, vilket var både spännande och lärorikt.

 

Efter halv tio den kvällen ringde Johannas kompis, hon ville tydligen prata med mig, hennes kompis alltså. Visst var det lite problematiskt att förstå göteborgska, plus att det är rätt så svårt att höra folk prata om de pratar i högtalare. Men det gick slutligen helt bra, efter det samtalet pratade jag och Lucke ett 15 minuters samtal, vilket blev skrattigt. Eftersom vi hade ingen aning om vad vi skulle säga. Men kort sagt så hade vi kul igår.

 

Idag har det trots allt inte hänt så mycket. Lite smått slöas med tanke på att det är lördag. Nästa vecka har jag i mina tankar att det vore trevligt att gå på bio med någon människa om det skulle råka komma någon bra iofs. Om du är intresserad, eller vet vad det går för bio någon dag nästa vecka, skulle ni kunna meddela mig då? Så vore ni jättesnälla!


Tid och ork

 

Äntligen har jag tid och ork att skriva här i bloggen. Det är bara så mycket just nu, det är läxor, planeringar och det ena och det andra. Så jag har liksom absolut ingen tid eller ork över. Idag har jag mest en sådan dag som är att jag bara vill sova. Men, först måste jag göra mina läxor. Vilket kommer bli en utmaningen, eftersom jag är helt slutkörd. Förstår inte riktigt hur jag ska orka med de två sista skoldagarna i veckan. Jag vet att jag kommer göra det om jag går tidigt och sova idag. Vilket jag hoppeligen gör. Trots alla problem så kommer allting att lösa sig, hoppas jag. Ha det så bra och ansträng er inte för mycket! Eller vad man ska säga :)

Bilresan till syster

Nu ät jag alltså hemma från min syster som jag lyckligtvis besökte idag. Precis vad jag ville, jag fick träffa på den söta katten Bobsi, den tjocka hunden Saga och den knubbiga grisen Amanda (som alltså är en människa). Där gjorde vi inte så mycket egentligen. Jag lekte med katten och hunden, och glodde på när Amanda hade allmänt "problem" och lekte cool, för att impressa mig, vilket är lite kul. Jag ska ta och fixa om min design här någon dag i veckan, till den designen jag hade först av allt på denna blogg. Dock kommer jag ändra header och sidorubrikerna, vilket är en stor process. Men vi får hoppas att jag lyckas!

 

Dessa foton ovan är tagna på bilresan till min syster. Jag tycker det är lite coola bilder, med tanke på att bilen helatiden kör framåt. Så man har lite svårt ibland att få tag i vissa saker, om man inte har ISO rätt inställt på kameran, dock använder jag oftast Auto ISO, så slipper jag justrera det när det är rörliga objekt, annars kör jag och använder olika ISO:n.


Häfte

 

Så här blev resultatet av häftet jag designade om. Det var verkligen fult innan, men nu är det sjukt snyggt vad jag själv tycker. Jag funderar om jag också skulle fixa baksidan, eller om jag bara skulle låta den vara så som den är. Men jag antar att den får bli sådär som den ser ut nu, ser ju riktigt fint ut och allt. Men, ptja det var allt jag ville visa som jag själv gjort.

Förresten, vad tycker ni om det?

Skumma drömmar

 

Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott, för det har nämligen jag gjort. Jag har drömt två av de skummaste drömmarna i mitt liv inatt. Jag antar att jag borde skriva upp dem. Jag gillade båda drömmarna, den ena var söt och den andra var rätt sorlig egentligen.

Den ena drömmen som var sorlig, hängde väl mest på att vi var fyra personer, två tjejer och två killar. Den ena tjejen och killen gick och dödade någon inne i Masa. Och jag och den här andra killen då så öh, ja.. Vi såg det och antog att de andra skulle döda oss, så vi sprang iväg. Förstås var detta deras plan också, så de svor lite och sprang efter oss. Vi sprang som idioter alla. Plötsligt hade de två killarna fått kryckor som vapen.
Vi stannade i korsningen mellan R-kiosken och den där Moda butiken. Där blev det värsta blodigt för jag och han den andra jag hängde med dödade öh, de andra två. Yay, typ. Sedan sköt vi en massa människor, och då tänkte de döda en Markus, vilket jag drog av pistolen ut hans hand och grät.
Vi försökte förfölja honom, trots att jag räddade hans liv sprang han undan. Sedan var vi någonstans, typ vid Betel.. Då han hade en bomb i handen och kastade upp den i luften och den hamnade några meter från oss, förstås sprang vi iväg mot dendär Spar butiken. Och då typ bröt bomben ut och vi klarade oss, som tur.

Den andra "söta" drömmen handlade om något skumt. Jag och en kille vid namn T. Vi liksom busade och ja, vi hamnade i en soffa, där jag låg på honom, öhhh.. Sedan kallade han mig för "slav" typ. Konstigt nog var denna killen inne på msn samtidigt, vilket var skumt.

Och jag drömmer bara skumma drömmar så ni vet. Ingenting att fundera sig över. Jag är en sådan människa, och alla små barn som heter Isabelle och Desirée är småbarn, eller ja. Små grisar snarare, söta små grisar. Men ptja, det var allting jag hade mening att säga denna gång i detta långa inlägg. Men visst är det lite trevligt ibland att få drömma lite annorlunda drömmar. Men förlåt för att det blev så långt :)

Annars.. Jag fixade mitt häfte igår och plastade det och allt så ni kan få kolla slutresultatet av det, snyggt blev det, tycker jag!

Lörtaag


Jorå, idag har jag varit i Lojo. Jag köpte två tröjor och en ögoncremé som jag behöver, haha. Det var typ det jag skulle köpa eller. Jag skulle köpa en glasfil, men det glömde jag bort. Eftersom den som vi hade hemma gick i glasbitar idag, vilket sög lite. Men visst, jag klarar mig utan den. Imorgon är det söndag, vilket jag måste övertala mitt huvud om, vilket verkligen inte lätt. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig på den där skolfotograferingen heller, gah. Jag blir liksom galen, någon som vill hjälpa mig? D:

Sen var jag på den där efterlängtade ungdomsmässan också. Den pwnade. Var någon sjukt cool kille som beatboxade när jag kom in. Riktigt trevligt att lyssna på honom. Det jag ännu ska göra idag är antagligen att försöka fixa mitt häfte, som jag så gärna vill ha klart. Nu ska jag bara klippa ut en massa bilder så borde det bli klart så småningom.

Utsliten och trött

 

Jag vet inte hur jag ska orka shoppa imorgon, men jag antar att jag borde gå och sova så jag skulle orka. Men i alla fall så finns det inte precis så mycket att skriva om. Jag har varit hemma hela dagen och vilat, mamma köpte godis åt mig och mat också. Sedan har jag ju kollat lite på TV. Men mestadels är det nog datorn som har gällt, vilket kan tolkas som både bra och dåligt. Beroende på dem man är. I alla fall så ska jag gå och sova så småningom nu, men sov gott alla i alla fall.

Linkin Park - New Divide

 

Jag fick ett önskemål om att skriva lite om musik. Eller, ja. Önskemål och önskemål, men i alla fall. Jag tänkte ju att jag i alla fall skulle dra in en låt i det hela. Som är då Linkin Park - New Divide. Jag lyssnar på den låten rätt så ofta, eller gjorde snarare. Den väcker så mycket känslor och minnen i mig så det nästan är obehagligt, men ändå gillar jag den på något konstigt sätt. Skulle vara kul att höra era åsikter om denna låt. Vad tycker ni om den helt enkelt? Tycker ni att den är bra eller dålig?

 

Annars så får ni gärna skicka in önskemål om vad jag ska skriva i min blogg. Jag skriver gärna om något som du vill att jag ska skriva om. För just nu har jag ingen aning om vad man kunde ens skriva om, så snälla hjälp mig.


Fredagen den sjuka


Efter att ha stigit upp klockan sju på morgonen och slutligen blivit övertalad till att stanna hemma ännu en dag så gjorde jag det. Jag är faktiskt lite trött ännu och har otroligt sjukt i ryggen, i alla fall så mår jag inte illa längre vilket är en bra sak. För er som inte vet lämnade jag skoldagen igår halv på grund av att jag höll på att spy på lektionen, vilket inte är en så bra sak med tanke på att jag skulle ha haft en lång dag kvar. Så efter att fått vila mig nu så känner jag mig redo att förflytta mig till Lojo imorgon igen. Var ju dit redan förra veckans söndag. Ska köpa ett par byxor och en kräm för mina påsar under ögen (jag tydligen inte har enligt vissa, fast jag har det). Vi ska köpa den för 29,90 € och annars kostar den 47 €. Så därför tyckte vi att vi köper den när vi nu för en gångs skull har chansen till att göra det. Byxorna jag ska köpa är dyra, men jag köper dem ändå. Hoppeligen har jag inga symtom av illamående imorgon alltså, sedan blir det väl att besöka ungdomsmässan också antar jag. Kommer bli kul morgondag, med andra ord!

Jag är förvånad


För inte ens ett år sedan bytte jag bloggserver. Där jag stannade i inte så länge tid, några veckor, månader kanske. De inläggen som blev skrivna i den bloggen är jag väldigt förvånad över. De är så välskrivna och så olikt mig. Jag bara förstår inte, jag bara önskar jag kunde skriva såna inlägg nu som då. För jag hatar verkligen att skriva inlägg som inte handlar om något alls. Liksom, ja. Dessutom så har jag nästan tappat intresset för bloggningen. Jag har ingenting att skriva om längre. Eller okej, jag kanske har det - men det bara blir till ingenting, suck.

Jag förstår mig inte på blogg.se

 

Ja som det står i rubriken. Jag förstår mig verkligen inte på blogg.se. De bara krånglar till allt, statistiken fungerar knappt. Vad det står för kommentarer och inlägg ser man typ inte. Det är helt problematiskt. För liksom, ingenting fungerar så som det borde, och det verkar som om jag är den enda som blir störd på det. Suck, någon annan som också blir det?

Kall höst

 

Det är 1 september idag, vilket är lite intressant. Okej, inte så intressant men jo, det är kallt ute idag. Det var det inte igår. Men i alla fall, halvtråkig dag i skolan. Sedan har det väl inte hänt så mycket. Jag har ska i alla fall antagligen ut på länk idag om jag inte skippar det, med tanke på att jag har gjort så mycket annat idag, haha. I alla fall så väntar jag på Action, men varför får man väl fundera ut :)

RSS 2.0