Nu får det vara nog!

Nu får det verkligen vara nog med onyttigheter. Jag är bara så trött på mig själv nu och från och med idag, måndagen den 31 augusti tar jag godisstrejk och börjar äta nyttigare. Eller okej, det är inte ett så stort krav, men jag kan bara inte se ut så här längre. Jag är så trött på mitt utseende, vilket många andra också kanske är. Visst är det lite roligt att just när Hannah slutat sin onyttighetsstrejk börjar jag med den. Det är en aning intressant, men det är ju bara jag som kan påverka min kropp.

Dessutom måste jag här de närmaste dagarna och veckorna, beställa en tid till ansiktsbehandling. För det verkar mitt ansikte verkligen behöva. Det är ju så otroligt trevligt att bara sitta i den där stolen, så ja. Får väl prata mig framåt och se hur det skulle bli. Ptja, man kan säga att jag på sätt och vis "börjar ett nytt liv". Trots att jag inte gör det, men ändå gör det. Jag gillar idén, men man får väl åter se om det blir något med den saken.

Morgontrött

 

Nu är jag vaken och halvpigg. Munnen känns äcklig och jag är fortfarande lite hungrig. Men visst, vi ska göra bärkräm och scones i skolan idag, så man får väl se om det duger att äta, haha. Men i alla fall så borde jag ju inte alls sitta här och blogga, jag menar. Jag har inte mycket tid kvar att göra mig klar, så jag får väl ta och skynda mig. Vilket jag också kommer att göra antar jag. Eller jo, det kommer jag nog göra. För hela dagen kan jag ju inte sitta här och mögla bort heller. För då skulle jag missa bussen, som jag gjorde i en dröm inatt. Fast, det finns alltid ett alternativ att cykla, vilket jag är för lat till att göra. Okej, nu ska jag nog gå och göra mig klar. Ha en bra dag.

Kabooom

 

Efter några timmar att ha skrivit information om Helium förhand är armen sjuk så in i allt. Jag fattar inte varför man måste skriva så mycket information om en sak, när man lika bra kan kopiera ut all fakta. Men visst, har man en sån lärare som vi har så har man. Då måste man verkligen stå ut med det också. Men nu ska jag i alla fall ta en snabb dusch och sedan ska jag ta och sova, eftersom det är skola imorgon. Suck.


Godmorgon

 

Efter att ha vaknat kvart över sex och trott att det var torsdag. Så har jag sovit en stund till och vaknat nu. Men eftersom det inte finns så mycket annat att göra idag än att sitta hemma och göra ingenting, så bestämde jag och mamma att vi skulle dra till Lojo på skoj. Vilket vi också ska göra så småningom. Butikerna öppnar ju först klockan tolv så man får väl se lite vad som händer och sker, haha. Men i alla fall så ska jag ju dit och det är jag glad över.


Kommentera mera!

Ja, visst vore det snällt av er om ni kunde skriva en liten kommentar när ni för engångsskull kollar in här ofta. Det tar högst en minut att skriva en kommentar, och det är ju inte länge. Jag gillar när det finns nya kommentarer ni skrivit. Trots de många besökare jag har, så kommenterar i medeltal 0,3 stycken på ett inlägg. Vilket inte är mycket. Men ni gör väl som ni vill. Om man för en gångs skull kikar och läser inläggen så borde man ju kunna kommentera det på något vis. Men ja, man gör ju som man vill :)

Latig bakdag

 

Efter många om och men skriver jag ett inlägg först nu. Jag är trött och alltmöjligt från igår. Dagens goda gärning blev att baka cupcakes. Jag vet inte  precis om de nu blev så goda. De jag gjorde tidigare i somras blev mycket godare. Men visserligen så fuskade jag ju med det ena och det andra, så det är väl inte att undra på att det blev så dåligt som det blev, haha. I alla fall åkte 13 stycken ner i frysen och resten blev med glasyr på. Vilket var lite kul. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag, en sväng till Ekenäs blev det. Ingenting blev det köpt i klädform. Vilket berodde på att butiken vi gick in i hade så dåliga kvalités kläder så de duger inte att använda.


Snart är det dax för skola



Godmorgon! Hoppas du har sovit gott, för det har jag gjort. Jag är så otroligt pigg som man kan vara så, jag sovde nog bra inatt, vilket är en bra sak. Idag är det nästsista skoldagen på denna vecka, vilket känns skönt. Jag hatälskar morgondagen, mest hatar jag den på grund av vilka lektioner vi har och jag tycker inte alls om dem. Men om vi ska säga sanningen så är det väl bara bra för mig att bli tvingad till att sitta och mögla bort på en fredag. Idag ska jag i alla fall söka information om Helium på skolans datorer. Jag har ingen aning om det kommer gå bra eller dylikt. Jag skulle i varje fall inte göra det. Hoppeligen hittar jag massor av information om Helium på svenska. Men nu ska jag ta och masa mig ut till bussen. Ha en bra skoldag allesammans!

Trevliga bilder på kameran



En mycket trevlig diskussion med en mycket trevlig person som endast personen själv vet vem den är. Kollade lite igenom gamla arkiv på bilder på datorn och man kan hitta en massa skumma bilder som exempelvis denna bild. Andra tokiga bilder hittar man ju också. Vissa intressantare än di andra och för er som inte vet så ser min msn ut sådär som på bilden. Snyggaste som finns enligt mig. Eller jag vet ju knappt hur orginalet ser ut längre, men vad jag kommer ihåg så var det fult. Eller okej, ärligt talat så suger mitt minne på ointressanta saker, så det ska vi inte gå in på. Men i alla fall, sov gott allihopa och vakna glada imorgon! :)

Design Augusti



Så här blev resultatet av den nya designen alltså. Den är rätt enkel gjord, vilket får duga för mig för tillfället. Färgerna blev blått, och profilbilden är en gammal bild på mig då jag hade rött hår. Tänkte att den kunde passa och sticka ut lite i mängden.

Vad tycker du om designen jag knåpat ihop?

Cupcakes



Jag funderar om jag skulle ta och göra några cupcakes denna vecka. De som vi bakade då på sommarlovet blev otroligt goda. Och spännande när glasyren blev färgad. Jag gillade dem verkligen, allting var så perfekt. Så att göra såna perfekta alldeles själv vore lite kul. De tog varken länge eller så att göra dem. Men ja, snart är det väl mat som gäller i huset antar jag. Sedan ska jag väl så småningom rasa mig i sängen om jag orkar.

Ny design

Fixade nyss det sista på den nya designen. Det fick bli en enkel design. Just nu får jag inte den justrerad rätt pga något fel i bloggservern. Men jag ska fixa det inom snar framtid bara blogg.se skulle fixa felet..

Snart rullar jag iväg

Snart ska jag ta mig i akt och hoppa på cykeln och cykla de 6 kilometrarna till skolan. Jag kommer inte ens ihåg när jag  sist gjorde det, så det är väl på tiden att jag gör det nu. För motion är en bra sak så länge man inte är alltför lat. Vilket man kan vara lite ibland, men. Nu måste jag nog göra mig klar, så att jag inte missar skolan.

Ny design på G

Jag bokstavligen hatar min nuvarande design. Den är bara så himla tråkig helt enkelt, jag är otroligt trött på den. Skulle jag ha kvar min gamla så skulle jag antagligen gilla den ännu, men men. Jag håller på att fixa en ny. Det är ingenting speciellt med den och den kommer antagligen bli färdig denna vecka om jag har ork att göra den klar. Imorgon antar jag att det blir cykling till skolan. Eftersom det är min "vilodag" imorgon så kan jag ju bra komma lite tidigare hem och samla mina tankar till torsdag och fredag. Vilket hoppeligen kommer gå bra. Men jag känner mig verkligen på G att cykla så det är ju bra. Någon dag kan jag ju cykla hela veckan till skolan och det är ju lite kul! =) Ha det bra. Vi ses.

Morgoninlägg

Nu har jag stressat på för att bli färdig och nu först är jag klar. Det känns lite jobbigt men Godmorgon, hur har ni sovit? Idag är det gymnastik på schemat. Friidrott. Jag kommer absolut inte orka springa runt sportplan idag för jag är verkligen inte i skicket, vilket kan tolkas som både bra och dåligt. Dessutom, jag orkar inte satsa på gymnastiken. Jag är bara för lat, höjer jag vitsordet är jag ju bra. Men jag får väl se om jag orkar göra det. Ont i foten har jag ju dessutom så jag får väl se hur det går. Antar att jag klarar mig, men vi får se.

Måndag

Jag är äntligen hemma! Trots att det var en trevlig dag på skojohoj så är jag äntligen hemma. Jag är trött, det är nästan orsaken. Jag har väntat på att komma hem länge och jag har inte precis ro att sitta här heller. Jag ska så småningom ta och lägga ner mig och sova mig till tisdagen så att jag är pigg och kry, med tanke på hur tidigt jag brukar stiga upp. Annars så är det riktigt trevligt så här. Men jo, imorgon så händer det väl inte så värst mycket. Handarbete står på plan, vilket betyder en balklänning som jag ska göra. Kommer bli intressant, med tanke på att ja... Vad man nu ska säga :)

Katthår på kläder



Jag har kommit fram till en sak, det var nämligen att alla vi människor är konstiga. Konstiga, annorlunda. Och nu tänker ni förstås att jag aldrig tänkt eller kommit fram till sånt förrän nu, och ja det har jag faktiskt gjort. Men tänk nu hur endel ungdomar är olika. Vissa super sig fulla varje fredag kväll medans andra bara sitter hemma och har en lugn fredag kväll eller så umgås de med sina kompisar utan att supa huvuden fulla. Jag säger inte att det är fel att göra det, jag bara påstår att vi människor är annorlunda. Vilket är intressant i sin synvinkel. Men i alla fall så är det inte så mycket annat man kan säga om den saken.

Nyss kom jag hem från Amanda i alla fall.
Hon hade bara blivit rundare sen sist och Saga hade lugnat ner sig, men däremot hade Saga fått en kattkompis som hette.. Bobsi (?) om jag inte minns fel. Han har i alla fall intressanta färger. Riktigt söt katt i alla fall. Annars så ska jag ta och mumsa i mig några vårrullar nu så, vi ses en annan dag.

Vaken



Jag är vaken, helt och hållet vaken och otroligt nog pigg! Vilket är en bra sak. Om man vore trött så går bara hela dagen åt skogen, för man orkar med ingenting alls. Vilket är lite jobbigt i längden faktiskt. Men nu när jag har fått sova ut mig så ska jag väl orka hela nästa vecka. Själv hoppas jag fredagen inte blir så stressrik eftersom det är konfirmationsträff och Lifehouse på samma gång, men jag får väl se hur det blir..

Offline



Jag skriver knappt mer i min blogg har jag märkt. Vilket beror på att jag har inte den där gnistan kvar som jag hade tidigare, vilket är lite synd. Men jag har väldigt fullproppade dagar, speciellt nästa vecka. Jag har en enda ledig dag nästa vecka på vardagen, annars är det fullt upp hela tiden. Vilket kan tolkas som både synd och bra. Det är ju kul att göra saker, men det kanske blir lite för mycket. Men, jag är ung så jag antar att jag klarar mig. Vilket är en bra sak, men ptja. Nu blir det nog så småningom att ha kräftkalas med kräftorna själva. Vilket är lite småkul.

21 augusti



Ja, visst skriver jag mycket. Jag har ingenting att skriva om egentligen. Ingenting som jag kan tänka mig publicera åt er läsare. Saker som man inte kan dela med sig åt vem som helst, när man har ingen aning om vem som sitter och läser denna blogg varenda dag. Men okej, jag hade en skoldag idag jag helst skulle ha skippat helt och hållet, anledningen till det berodde på att jag inte mådde så värst bra, men det är väl bara en bisak så. Ha det bra i fortsättningen.

I would suck without you



Bilden föreställder mina gråa byxor, ingen har sett ännu. Men det tar vi som en parentes nu så. Det var inte mina byxor jag skulle prata om idag. Eller jobisst, om ni är intresserade så kan jag säga att jag har ett par gråa jeans. Okeej, skoldagen då. Jo den börjar med att jag kommer till skolgården, och det första jag får höra är "Lovisa har blivit påkörd". Jag trodde ju inte det var sant! Men jag fick väl så småningom inse det, så fort jag kom in till skolan ringde jag A och berättade vad som hade hänt. Ja, fin skoldag. Jag har fått höra mer saker nu, men det är nog bäst att jag bara håller det för mig själv atm, eftersom det är bara rykten som inte är bekräftade ännu. Men visst, efter skolan blev planeringsmötet inställt så det blev glass med, Emmy da toss, Jessy da toss och Thessu da toss da bäst. Seeen, så hade vi helt sjukt kul och jag är ju en idiot som vanligt.. Så ja, ingenting speciellt har hänt på det sättet - förutom olyckan, men den kan vi glömma.

Kämpa på kompis, jag vet att du klarar det. Du har det som ingen annan har, använd det och kämpa förbi det eviga kriget du kommer vinna. Vi är på sin sida, det kommer vi alltid vara. Snälla, gör det för vår skull. Vi behöver dig, du är den bästa saken jag känt sedan jag var liten, ännu hänger vi tillsammans. Så snälla, du är stark nog att vinna ditt krig. Klarar du kriget kommer jag stå vid din sida och hjälpa till.

Våt Historiabok



Min Historiabok är fail. Jag har suttit nu i snart en timme och torkat alla sidor med en hårtork, eftersom sidorna var våta. Efter det där regnet idag, det är lite småkul - med tanke på att jag ännu ska ta och plasta boken innan jag ska sova. Me like, får se hur det blir med plastandet, har aldrig plastat en bok förr så det är väl dax att jag lär mig. Sedan ska jag duscha och sova, men ha det bra allesammans! :)

Klänning på G



Tisdag idag alltså, vilket betydde att jag hade en dubbeltimme handarbete. Vilket innebar att jag ska sy en klänning de närmaste veckorna till balen i skolan, det kommer bli sjukt kul - men samtidigt spännande för att kolla in resultatet. Jag hoppas jag lyckas och gör mig själv nöjd, och att jag framför allt får göra den där 34 delars klänningen nästa år, för det ser jag verkligen fram emot. Jag gillar den fortfarande och jag älskar den ännu. Jag kommer förstås klämma in en bild på min klänning när den är klar, färgen är inte bestämd ännu. Kommer det inga fina färger fram så blir den svart, vilket passar i allt och alla tillfällen.

Bilder från Sverigeresan







Nu har jag efter om och men om tid satt upp några bilder från när jag var i Stockholm. Resan var riktigt trevlig och snart är jag tvungen att resa dit igen, med tanke på att min farbror vann en gratisresa på Helsingfors - Stockholm linjen, och han bor då i Sverige så därför fick vi den istället, så snart ska jag igen dit och leva mitt liv ut i Sverige, njuta av varenda sekund. Det är bara den bästa platsen på planeten, typ.

Dit försvann den måndagen



Då var första skoladagen på första skolveckan avklarad! Den gick rätt snabbt, men det berodde antagligen på att vi hade en dubbeltimme idag som jag i det tillfället hade huslig ekonomi (man lagar mat osv.) Vi gjorde rågpizza, någon cool och annorlunda sak jag aldrig annars skulle kunna tänka mig att hitta på att göra. Jag tyckte den blev helt god, men mackan man placerade allting på var allt för liten, så "pizzan" blev helt superhög, vilket ledde till att allting ramlade när man skulle äta det, vilket var lite fail. Annars har det varit en trevlig dag, ser fram emot att ha handarbete imorgon och sluta lite tidigare.

Bloglovin'

bloglovin
bloglovin

Okej, för att de flesta har bloglovin' och det är enkelt att följa andra bloggar via det så bestämde jag mig för att skaffa det. Vilket kanske är en bra idé, jag vet ju inte precis det. Men jag gillar i alla fall det. Om du vill så får du gärna prenumerera på min blogg via det, förstås måste du inte. Atm, har jag inga prenumeranter vilket det antagligen alltid kommer vara i framtiden, men det får vi åter se i framtiden!

Hemma från Hyvinge


Tjena mors, jag kollari kors! Nu är jag då hemma igen, efter att ha varit i Hyvinge hela veckoslutet och kastat chips i andras sängar och vad jag nu har gjort. Jag har gjort så mycket man kan tänka sig där, jag har simmar och skrattat så tårarna sprutat, ätit, hoppat, dansat, gått, sprungit. Ja, allt vad man kan tänka sig att en människa gör. Roligt hade jag i alla fall, det är en sak som är säker. De andra människorna har jag ingen aning om, om de tyckte det var kul eller ej, men det är väl något de själv får säga.

Ny Design



Ändå bytte jag, trots att den gamla var fin. Blev lite uttråkad på den, men någon gång får man väl vara så också..

Sjuk..?



Jag kommer knappast inte blogga mer idag, jag är som typ sjuk. Jag mår jättedåligt och spyr nästan. Har ingen ro att sitta vid datorn då huvudet sprängs och magen har någon uppochnervänd dag. Så, jag har inte precis något att skriva. Bara kanske att meddela er att jag lever än så länge. Fixar till mer inlägg och sånt någon annan dag då jag mår bättre. Ha det bra.

Hemma efter våldgästandet i Sverige



Jag vet att jag är lite smålat, eller egentligen inte. Jag kom som sagt hem idag från Sverige, har varit lite småtrött och har inte riktigt heller vetat vad jag ska skriva förutom nu. Jag är som sagt trött och jag fixade en ny bloggdesign innan jag började skriva ett nytt inlägg. Men var glada att jag skriver. Kul hade jag i alla fall, vilket var ju bra. sjöng karaoke, men ptja. Godisköp, kläd och skoköp. En ny kalender och en massvis med saker blev inhandlade

Imorgon eller någon dag så småningom denna vecka så kommer jag antagligen visa var jag köpt och visa lite bilder vad jag tog, kanske också bilder från Helsingfors tågstation om det finns några bra bilder om det. Vet inte det, men jag får väl hoppas det i alla fall! :)

Ny design, eller inte?



Nu funderar jag om det ska bli en ny design på min blogg, eller om jag ska behålla min gamla. Den gamla är ju verkligen fin, men man är ju lite sugen på omväxling emellan också. Den designen jag har nu har jag ju inte haft länge. Dock är det bara lite finslip på denna design så skulle den vara helt klar att ha som bloggdesign. Jag ger er beslutet.
Ni får välja om jag ska ha kvar min gamla, eller byta till denna.
Vad väljer ni?

Stockholm här kommer jag!

Okeeeej! Nu är ska jag strax åka iväg till Stockholm. Vi åker med tåg in till Helsingfors och därifrån sedan med båt till Stockholm. Tågresan kommer bli intressant, jag har världens coolaste musik in på min iPod så den får jag sitta och lyssna på hela tågresan. Sedan har jag ju mina skullcandy också så det blir en bra kombination. Jag vet ungefär vad jag ska köpa, får kolla om jag bara hittar det också. Ha det så bra! Kommer kanske blogga om jag hittar en dator på båten, vi ses allasemmans!

Om Ireth



Namn: Maria Bussman
Född: 1995-03-25
Hemort: Karis
Civilstatus: Singel
Jobb: Studerar
Intressen: Foto, illustration, stil och musik.

Ja, Maria Bussman heter jag då. Jag bor inte i Sverige, som sagt. Utan istället bor jag i en liten stad i Finland som bär namnet Karis. Där bor jag, ute i en skog för att vara ärlig. Men det är trevligt på sitt sätt att bo här. En strand nära huset och sedan så är det ett mycket bra ställe att utveckla sina fotokunskaper på. Man hittar små objekt ibland som man bara måste fotografera. Fast, det kan bli lite ensamt här ibland - men sånt är man van med så. Det spelar inte så stor roll längre.

Att rita är något av det bästa jag vet, låta fantasin flöda och sedan på något konstigt sätt så fastnar det på ett papper. Jag ritar inte något ofta längre, vilket beror på att jag har ingenting som jag specifikt vill rita, människor helst. Men jag kan inte rita sånt så jag lämnar det till andra som kan rita bättre än mig. Vilket är på sitt sätt lite synd att jag bara kastar bort min kunskap sådär bara. Men jag har ju valt min väg, så då får den bara bli så där.

Musik är också något jag älskar, jag lever med musiken spelandes i mina öron varje dag. Och ibland låter jag orden bubbla ut ur min mun också. Det är förstås endast då när jag är ensam hemma, eller råkar vara tvungen att sjunga, eller något i den stilen. Men ärligt talat så är det ju bara kul att sjunga, bara man vågar och får ut de rätta tonerna ur sin mun - vilket jag inte är bra på. Men jag hinner utveckla min musikkunskap hela högstadiet ännu.
Dessutom har jag ju en CD - skiva hemma där jag är typ nio år gammal och sjunger med några kompisar. Det är lite kul att lyssna på hur "dåligt" man sjöng då när man var en liten tjej. Men man märker att rösten utvecklar sig med åren om man jämför med det då och det jag har nu.
Musikstilen jag lyssnar på är väl lite blandad. Mest så är det bara något som faller mig i smaken, annars är jag väl mest för rockmusik och alternative.

Jag tycker det räcker med att skriva något om mig själv nu, eller tycker inte ni det? Haha, det är typ sjukt mycket text så mina ögon brinner upp. Men har ni några frågor så får ni gärna skicka in dem till [email protected]. Så ska jag försöka svara på era frågor!

Chokladmuffins



En av mina läsare ville veta receptet på chokladmuffinsarna jag bakade, så jag skriver in det nu på samma gång.

2 - 3 dl fullkornsmjöl av dinkel (jag använde vanligt vetemjöl)
1 dl fiberhavregryn
1 dl hackad mandel
1 - 2 msk flytande honung
2 tsk bikarbonat (samma sak som matsoda)
5 msk grovhackad, mörk choklad (minst 72% kakaohalt)
1 banan
1/2 dl rapsolja
1 uppvispat ägg
2 dl naturell lättyoghurt vanilj

Gör så här: Sätt ugnen på 200 grader, blanda samtliga torra ingredienser och kryddor i en bunke. När allt är blandat tillsätter du under omrörning, honung, rapsolja, vaniljyoghurt, mosad banan, mörk hackad choklad och det uppvispade ägget. Rör till en kladdig men sammanhållande smet. Klicka med en sked ut smeten i formar på baklåtspapperklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i 15 - 20 minuter. Låt svalna på galler.

Personligen gillade jag dessa muffinsar. De är både nyttiga och goda. Men jag använde som sagt vanligt vetemjöl och sedan hade vi lite för lite honung hemma och ingen vaniljyoghurt heller. Så våra blev kanske inte riktigt som de borde vara. Jag ska testa nästa gång att byta ut den mörka chokladen till vanlig choklad, eftersom jag inte gillar mörk choklad. De blev inte lika söta som vanliga muffinsar, smeten var god och muffinsarna var hyfsat goda. Men hade antagligen varit godare om jag hade haft alla de rätta ingredienserna.

Baka kaka



Ja, jag satte uppe länge igår. Minns inte riktigt när jag somnade igår, men jag tror det var vid halv fyra. Det var lite kul egentligen, men jag frös så mycket så det blev att sova sedan. Förstod inte riktigt varför jag frös så mycket. Jag har bakat bullar idag. Några som fanns i en tidning som jag fick hem här om dagen, smeten var jätte god och de är klara nu så det doftar chokladbullar i hela huset. Det är ganska kul egentligen. Det var någon nyttig version av det så får se vad det smakar när det blir färdigt. Hoppas i alla fall på att de blir goda så.

Gäsp



Då när man blir tvingad att vara uppe länge så vill man inte det.
Det är lite konstigt egentligen, enligt min åsikt. Men det är väl något helt enkelt man bara måste stå ut med, jag har ju valt det själv. Så då måste jag ju verkligen stå ut med saken. Jag tycker det är lite intressant att sitta uppe så här länge, men jag blir bara hungrigare och hungrigare för varje stund som går och det är inte kul. För liksom, man bli hungrig när man är uppe länge, jag vet, Men jag vill inte äta längre den här tiden, så jag dricker vatten istället. Fast, sov så gott alla människor, jag tänker i alla fall inte sova ännu. Eller jag vill men jag får inte.

Lingon


Ärligt talat så visste jag inte att det fanns kantareller, blåbär och lingon ute i skogen. Ändå bor man i skogen och allt, man funderar riktigt vad det kan bero på. I varje fall så har jag ingenting att skriva om i min blogg längre, vilket är lite synd. Jag borde som typ skaffa en ny rubrik, så att jag kunde ha något att skriva om, men ingenting vill komma upp i mitt huvud just nu, och det är verkligen synd. Ska i alla fall försöka fixa in lite smått och gott tills imorgon hit, bara jag orkar och om jag inte är upptagen i att packa ner en massa kläder till Sverige resan..

Fredag


Usch, jag är så himla lat idag så jag orkar knappt skriva något i min blogg. Mest beror det på att jag har en massa sömnlösa nätter nu, så jag får ingenting sovit så jag orkar inte knåpa ihop något inlägg. Ptja, igår var jag inne i centrum från klockan tolv på dagen till halv nio på kvällen, riktigt trevligt hade vi det om man får kommentera saken själv. Fattar dock inte att jag ska till Sverige i övermorgon så jag får väl bara packa ihop några konstiga kläder som jag är tvungen att gå med, vare sig jag vill det eller inte. Men jaha, vad ska ni hitta på att göra idag?

Här kommer jag!



Snart kommer jag sticka iväg. Måste ännu ringa pappa och höra om han kunde köra mig, skulle vara rätt trevligt på sitt sätt. Men i alla fall så måste jag ju meddela honom att jag inte är hemma när han möjligtvis kommer hem från jobbet, så slipper de ringa mig så mycket sen när jag är i centrum. I alla fall hoppas jag det blir en trevlig dag. Får jag ingen skjuts så går jag en busshållplats framåt (som är en kilometer från denna) och står där istället, eftersom det är både motion och annars missar bussen mig. Så, hare gött.

Trött



Godmorgon! Har nyligen tagit en dusch, så nu är jag helt ren. Sitter och sminkar mig nu vid datorn, dessutom. Det är lite kul om man får säga så. Fingrarna vill mera sitta på datorn än sminka mig! Men jag får leva med att datorn är mycket intressant. Jag ville verkligen inte stiga upp idag, hade en sån ljuvlig dröm, men ibland måste man avbryta allt. Vilket är lite jobbigt. Märkte att jag har otroligt svårt att sova varenda natt, det är en riktig pina, nämnde det några inlägg tidigare också. Antar att det är därför jag sover så länge och är sjukt trött just nu. Aja, ha en bra dag så länge jag inte är här! :)

Hemma igen


Nu är jag hemma, äntligen liksom. Var till Hangö marknad idag i brist på något att göra där jag köpte godis och ärter och ett par nya solbrillor. Ett fynd kan man säga, med tanke på att de inte kostade något mycket. Imorgon bär det åt mot Karis, antar att jag tar den där bussen jag hatar. Så lite måste man ju lida ibland serni. Nu ska jag i alla fall sova så småningom. Godnatt med er och sov gott! :)


Rensning av mappar



Rensade lite mina mappar och lade till nya mappar. Märkte att jag hade miljontals bilder på mig själv så jag orkade inte fixa till den mappen, bara för att det skulle betyda att jag var tvungen att ändra namn på varendaste en bild så jag lät bli. Får se helt stökigt ut nu i mina mappar. Skulle vara trevligt att kunna räkna hur många bilder man har på datorn. Jag skulle knappast vinna med mest bilder i världen, men jag skulle ha otroligt många! Det är jag hundra procent säker om.

Hicka



Jag har ungefär idétorka idag. Jag har ingen aning om vad man kunde skriva om. Det är problematiskt, men ändå inte. Man hittar på något om man vill. Och nu fick jag hicka, det var ju så trevligt det också. Hela allting bara hoppar till. Jag undrar egentligen vad som orsakar hicka. Det skulle ju vara kul att veta, men jag vet inte riktigt, jag kan ingenting om något sånt här normalt. Kan ju knappt svenska, men det får jag stå ut med. Det spelar ju inte så stor roll egentligen hoppas jag. Jag kan det jag kan, och lär mig nytt helatiden.

Layouten Juli09



Slänger in en bild på hur min nuvarande design ser ut. Antar att det kommer bli lite ändringar här så småningom, det kliar riktigt i fingrarna om den saken. Får se hur jag gör om det kommer något nytt så småningom i bloggen. Vore kul i alla fall! Hoppas jag lyckas med den designen jag kommer göra.

Sömnlösa nätter



Nu har jag som sagt vaknat igen en gång. Natten blev lika sömnlös som den förra. Jag kan inte alls sova nu plötsligt längre, helt otroligt men helt sant. Det är verkligen hemskt, men man får väl bara tacka och ta emot för att man får sova någon timme i alla fall. Igår, gick jag ut på en fotograferingstur runt här var jag bor, trots att jag har sjukt ont i mitt knä. Jag fångade en massa intressanta saker på bild, endel hade blivit bättre om jag haft en systemkamera. Men jag har ju inte det, så jag får nöja mig med min Olympus µ1010. Idag blir det nog bäst att chilla med mitt ben och sen måste jag antagligen ut och gå. Btw, igår när jag gjorde min fotograferingsutflykt blev jag konstigt nog skrämd rejält av en springande man och en cyklande man. Bara för att jag fotograferade som en tok och musiken spelades högt i mina öron. Det var lite roligt tyckte jag!

Alltså, någon annan som också är helt borta med dagarna? För det är i alla fall jag. Varje gång jag ska ta reda på vad det är för dag så måste jag fundera länge innan jag kommer fram till att det är onsdag idag.

Ändring av bloggdesign?



Nothing to Lose är nu igenomkollad. Filmen var otroligt nog bra, riktigt rolig på sitt sätt. Men den är ändå inte min favoritfilm. Rekommenderar att man kollar igenom den en regnig dag, eller något dylikt. Nä, roligast är det att kolla igenom den med en hungrig mage mitt på dagen är det är som soligast. Kanske ännu bättre att kolla igenom den när man har lust och ork.

Jag funderar på att fixa nya saker på min blogg. Men jag vet inte riktigt vad man skulle kunna fixa. Något kul vore trevligt att inskaffa, men jag vet inte riktigt. Får kolla och se vad jag hittar på!

Nyduschad



Nu är jag ren och fin i jämförelse vad jag var för bara några minuter sedan. Så nu kommer jag bli rätt osocial i några timmar och kolla på filmen Nothing to Lose jag blev tipsad om här om dagen. Filmen verkar vara en komedi, men jag får väl se om det plötsligt blir något hysteriskt skratt. Vet ju förstås inte om det stämmer att det är en komedi, men det får jag väl se sedan när jag kollar klart filmen. Ha det bra!

Renovering



Hej alla kära läsare! Har nyss fixat om lite i mitt rum, vilket tog några minuter. Nu får jag bara hoppas på att min mor inte får hjärtslag när hon kommer hem, utan snarare gillar det! Jag tycker om det, fast jag har lite lust att breda ut mitt rum till toaletten. Att man tar liksom bort den och där kan jag ha en stor garderob (eftersom min nuvarande är för liten och proppfull). Jag reser snart själv till IKEA och köper den där garderoben jag vill ha! Den kostar säkert mycket. Men vem bryr sig? Jag behöver en ny garderob nu! Men det kommer nog aldrig precis lyckas så bra om jag inte typ, gnäller ihjäl mig själv. Men det ska vi nog inte prata om.

Så bara den här kroppen hänger med så ska jag ta en dusch om bara några minuter. Annars får jag dra en Karl och lukta skit hela veckan! Men det är verkligen inget elakt menat med saken, utan det är helt en verklighet.. En verklighet utan hemligheter. Nej, nu är det klarbloggat för stunden.

Innan solen går ner



Tänkte på att jag skulle slänga in en bild på hur mitt hår såg ut innan det blev ännu blondare.
Tyvärr finns det ingen bild på efter jag färgat mitt hår ännu, men den får man vänta på. Den kommer när jag har tid och ork att göra något vettigt. Vilket är så småningom den här veckan. Har så mycket att göra som jag ännu inte insett. Idag är det, tisdag.. Vilket betyder att jag kanske borde ta och packa lite för Sverige resan, men när jag bara inte orkar göra något i verkligheten längre. Jag vill bara sjunka in i en annan värld och leva den fullt ut, men det lyckas aldrig. Visst, jag måste göra det en dag, som är vilken dag som helst bara lusten finns där.

Dagens planer är väl mest att ta sig ut i detta fina väder, duscha och förmodligen gå in till centrum - vilket jag aldrig kommer lyckad med, men jag får se hur det blir. Skall som sagt kolla igenom filmen Nothing to lose idag.
Egentligen, orsaken till varför jag blivit plötsligt så filmtokig, beror på en youtube video, som fanns på en annan blogg. Kollade igenom filmen och där fanns musik till Pirates of the Caribbean. Nästa som händer är att jag går till youtube och börjar lyssna igenom låtar. Nästa som händer är att filmen plötsligt finns på min dator, klar att kollas igenom. Lite otroligt om jag får säga det själv.

Planeringar



Ärligt talat borde jag ta och anmäla mig till Finalen snart. Men det blir liksom aldrig av, jag bara vet inte varför. Känns bara så konstigt, trots att jag har hur mycket tid som helst. Men visst, jag måste trots allt anmäla mig dit snart. För jag ska ju verkligen dit och sova i tält och allt. Dessutom är det ju Sverige som gäller nu på söndag, kom jag fram till nyss. Har ingen aning om vad jag ska köpa, men jag hoppas jag hittar allt där. Kunde köpa alla Pirates of the Caribbean filmerna, så kunde jag sitta och snyfta åt At the World's end hur ofta jag ville. Jag har ju låtarna, men de är också bara för sorliga, eller så är det bara mitt huvud som gör de sorliga.

Klockan är massvis



Godmorgon! Hoppas ni har sovit gott. För det har jag i alla fall gjort, med tanke på hur länge jag sovit. Vaknade för tjugo minuter sedan, och det är verkligen sent. Jag hatar personligen att sova så här länge, det är liksom bara för länge. Man vill ju som stiga upp tidigt så man hinner göra mycket innan alla världens människor kommer hem, men så blir det ju aldrig. Bara för att jag endera sover för länge eller något i den stilen. Men visst, idag ska jag kolla på film, igen alltså. Sedan ska jag väl kolla om jag kan ta och ladda ner Nothing to lose, som jag blev tipsad om. Ha en bra dag!

En annorlunda natt



Kollade nyss igenom filmen Pirates of the Caribbean - Dead man's chest. Den var bra, trots att jag allt för nyligen tittat igenom den så jag kom ihåg det mesta om vad som hänt, vilket var lite synd. Orsaken till att jag bloggar så här sent, beror mest på att jag satt ner min tid för att återuppliva min mobil så att jag kan sända/ta emot sms igen. Det hände något ofattbart igår kväll, vilket var att den varken ville skicka iväg sms, eller ta emot några. Jag blev helt förstörd, hela min värld rasade. Det var bara att sätta ifrån sig mobilen och sova på saken.

Jag drömde en underlig dröm inatt. Den handlade om T. Jag var tydligen tillsammans med honom, eller han sade att jag hade han som pojkvän. A, sade att jag ju inte skulle ha pojkvänner, då jag bara skrattade åt saken och gick vidare. Tydligen skulle T bli konfirmerad den dagen.. Han tog mig en bit mot hans konfirmationsplats.. Sedan dumpade han mig ungefär där då jag vaknade. Den började konstigt, att vi hade skorna bredvid varann. Sedan slutade skolan och jag kom från kuratorn som var A. Han tog sin egna sko, och jag tog min svarta PUMA-sko med gröna band. Satte på den och satte snabbt på den andra, jag visste ju att han stod bredvid mig. Plötsligt slår han till mig, då jag säger "Aj, vad du var dum!". Sedan gick vi alltså iväg, vilket kändes lite skumt ärligt talat. För skolan hade plötsligt förvandlats till hemmet jag bor i. Med massa ungdomar runt om, ja.. Förstår inte riktigt vad drömmen försöker säga mig i alla fall.

Det blev inget Faces idag. Vilket jag hade förutspått, imorgon ska jag träffa en kompis också - hoppas jag. Jag bara funderar om det verkligen kommer bli av eller inte, jag hoppas ju det. Men det känns som om jag ändå kommer sitta ensam hela morgondagen och bara kolla igenom en ny film. Får väl se och tro och hoppas bara.

She's a pirate



Jag har ingenting att göra tills klockan blir halv tio. Då är det film som gäller alltså. Film på film på film. Det är bara underbart att få kolla på filmer. Jag funderar vad jag skulle kunna ta och göra. Kanske cykla iväg och sitta och spela kort eller bara annars cykla iväg och chilla, det vore ju intressant. Måste fråga en person om hon kommer som följeslagare, om inte så sticker jag väl själv iväg. Nåja, ha så trevligt under tiden. Får se om jag kommer tillbaka.

010809



Orsaken till varför jag bloggar så sent beror på att jag vaknade tio, gick och köpte hårfärg vid elva sedan kom jag hem halv två. Färgade håret, så nu är jag platina blond. Så alla vet. Bild på håret kommer senare, just nu är det väl mest att chilla med håret, ladda ner OST album och sedan ska jag väl ladda ner en film ännu idag. Får skippa spela Maple Story idag, eftersom allt blir så långsamt pga. nerladdningar. Men jo, får väl försöka återuppliva mitt program nu =)

RSS 2.0